Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare placa de retea

mircea2

Postări Recomandate

Buna seara,

Am o placa de baza ASUS cu chipset retea Atheros L1, Windows XP si vreau sa trec la Windows 7.

Placa de retea nu e integrata.

Daca cumpar alta placa de retea nu difera nimic, deoarece chipsetul este acelasi, sau se schimba complet configuratia pentru accesarea internet, avand in vedere ca sunt alte drivere?

Va intreb pentru ca aceasta placa de retea sau chipsetul ei nu mai sunt copatibile cu Windows 7.

Am verificat si pe siteul ASUS pentru modelul meu si nu sunt drivere LAN decat pentru Vista.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• E_manuel

1

• mircea2

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Poti instala fara probleme o placa de retea, dar s-o poti conecta la internet, trebuie sa refaci conexiunea, in sensul ca daca ai internet cu parola si user, trebuie configurata iarasi reteaua, pentru noua placa de retea, iar asta se poate face fara sa reinstalezi sistemul de operare, daca ai deja instalat Windows 7Nu uita, la achizitionarea placii, verifica informatiile din website, vezi ca la specificatii driverul ce insoteste placa, sa fie compatibil Windows 7.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator dorin_v70

Incearca sa folosesti driverul de vista sau xp. Descarca, dezarhiveaza daca e cazul si ruleaza softul de instalare in modul de compatibilitate cu xp sau vista. Daca nu merge mai ai o sansa cu update-urile optionale de la win 7.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări