Vizitator Dragosh94 Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Buna seara! In mod normal folosesc Google Chrome dar am nevoie de Internet Explorere pentru a face chestionare pe DRPCIV.ro si cand il deschid imi da aceasta eroare: http://i50.tinypic.com/1jb2as.jpg Imi puteti spune ce trebuie sa ii fac? Multumesc anticipat si imi cer scuze daca am postat intr-un loc gresit. Link spre comentariu
E_manuel Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Instaleaza Explorer 8, in felul acesta scapi si de alte erori de care sufera IE 7 Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Necesita upgrade la IE8, daca-l faceti, va merge in plus si Sopcast-ul, in cazul in care-l folositi... Link spre comentariu
Vizitator Dragosh94 Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Am incercat sa instalez Internet Explorer 8 insa imi spune ca nu suporta limba de utilizare a sistemului, iar eu am windows-ul in engleza... Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Pei trebuie sa iei internet explorer 8 in engleza ,ei iti dau pe cel in Romana uitate cu atentie ! Link spre comentariu
Vizitator Dragosh94 Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Gata am rezolvat. Va multumesc tuturor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum