Vizitator Adyp Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Hm.Poate e conectata gresit.Ma gandesc ca are un mod de clipit pe frana cum au masinile americane si semnalizeaza cu becurile de frana.Cate fire are?Nu e conectat gresit, are doar doua fire si, evident, daca nu e buna polaritatea nu merg deloc.N-ar strica o verificare si eventual refacere a lipiturilor la partea comuna (zona cu firele de intrare si D1), pentru ca ledurile clipesc toate odata, nu numai 3 din ele. Blocurile identice din stanga si dreapta, compuse din cate 2 tranzistori, o dioda si 3 leduri (probabil stabilizatoare de curent, cum zicea @Tyc) nu ar avea motiv sa se intrerupa/reconecteze simultan.La un contact slab m-am gandit din start si am verificat destul de bine, firele sunt lipite bine, nu vad eventuale intreruperi de circuit, cablajul e in regula, cel putin vizual. Am incercat si varianta cu miscat, palmuit, lovit insa niciun rezultat. Clipeau DOAR cand voiau ele.N-am facut rost de aparat de masura inca, nici timp nu prea am avut sa alerg. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum