Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema lg sol e730

Vizitator 99gyo

Postări Recomandate

Salut, o mare problema o am cu un telefon SOL E730, am vrut sa actualizez telefonul cu LGMobile Support Tool, toate bune si frumoase pana in momentul cand a ajuns la 97% cand s-a oprit, si oprit a fost. A aparut ecranul galben pe care scria cu litere mici Emergency Mode. Citind pe mai multe forumu-ri am incercat sa-l rezolv cu KDZ_FW_UPD, acum nu mai apare ecranul galben, apare sigla LG si atat. Cu acest program i-am dat - type 3GQCT, mode DIAG, file V10J_00 + launch, si dupa putin timp apare din nou ecranul galben cu acel scris *apoi se restarteaza si ramane sigla pe ecran iar kzl-ul ajunge la finised apoi apare o fereastra pe care scrie MOD UpTestEX MFC Application has stopped working. Ce sa-i fac sa functioneze normal?*

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AndreiIr

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Daca intra in emergency mode trebuie sa in conectezi la pc , sa ii faci update din nou , daca nu merge sa il conectezi la pc , scoti bat si il bagi in emergency mode , si ii scri soft cu pc , daca tot nu il vede ai nevoie de o conexiune jtag , sa ii rescri zona de boot .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări