Vizitator menphis Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Salut Vreau sa va intreb cum as putea realiza un astfel de ciocan de lipit cu baterii Link spre comentariu
Vizitator basil45 Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 in fond nu e imposibil de realizat,dar tre sa cheltuiesti pe alcaline sau sa ai acumulatori Link spre comentariu
Vizitator menphis Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 As vrea daca ma puteti ajuta toate componentele necesare + o explicatie sau o schemaMultumesc Anticipat. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Nu e nicio schema speciala.Varful in schimb e special, are doua bucati de grafit care fac contact in interiorul varfului si rezistenta de contact le incinge puternic.E o porcarie, de abia lipesti ceva cu el, daca vrei portabilitate si fiabilitate, cumpara un letcon cu gaz, pretul nu e cu mult mai mare. Sau daca vrei mai ieftin, ia o lampa mica cu gaz la 10-20 lei si adapteaza-i un varf original pentru letconuri cu gaz in total iesi cam la 60-70 Lei.Am facut o astfel de modificare mai demult, e usor si ieftin. Bafta ! Link spre comentariu
Vizitator menphis Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Pe mine ma intereseaza sa fac aceast aparat de facut fum http://www.electricstuff.co.uk/smokegun.html nu imi trebuie pentru lipituri .Imi trebuie o tempreatura de 150-200*C Link spre comentariu
validae Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Pai letconul ala cu baterii le termina rapid, nu e facut sa fie folosit intensiv.Te sfatuiesc sa folosesti mai bine o rezistenta de nichelina bobinata pe un cilindru de mica subtire.Ca sursa de curent foloseste un acumulator de masina de gaurit portabila. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum