Vizitator sferatos Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Salut si respect pentru acest forum :)Am si eu o intrebare. Unde as putea gasi acest circuit integrat ME4856 G829, este contorlerul pentru gestionarea alimentarii intr-un laptop .... sau cam asa ceva(scz sunt nou in domeniu), modelul laptopului este hp pavilion dv5.Am cautat pe net, dar nu ma gasit nimic in tara, iar din afara nu am incredere sa cumpar.Daca ma puteti ajuta as fi foarte recunoscator.Multumesc! Link spre comentariu
2informaticos Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 ME4856 este tranzistor MOSFET, N-channel http://www.force-mos.com/db/pictures/mo ... 953343.pdf Daca ai spune exact modelul placii de baza, poate se gaseste cineva care sa-ti dea niste sfaturi "la obiect". Modelele dv5-dv7 au folosit vreo 5 tipuri de placi diferite... Se poate echivala usor, odata ce ii cunosti specificatiile. Cauti printre piesele disponibile unul cu valori apropiate, sau cauti intre ceea ce este disponibil pt cumparare unul cu specificatii apropiate... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum