Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am si eu o problema.. ma poate ajuta cineva?

Vizitator hogash

Postări Recomandate

Vizitator hogash

Mi-am cumparat un amplituner sony str-de 197 + 2 seturi de boxe fiecare a cate 50w. Il tin conectat cu un calbu de 10m la calculator. Problema mea... cand dau la maxim fara muzica scoate un sunet ciudat..un fel de distorsiune. ma poate ajuta cineva cu un sfat? de la ce o fi? Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

• csl1131

1

• Sharky

1

• stefanev

1

Top autori în acest subiect

Vizitator radio fanatic

Amplitunerul tau are o putere de iesire de 2x100W pe 8 ohmi!Daca puterea maxima a difuzoarelor este de 50W este foarte posibil sa le arzi. Iar distorsiunea pote fi un semn ca se apropie sfarsitul lor.

Link spre comentariu
Vizitator hogash

deci am aflat ca ii zice broom sau ceva de genu la zgomotu asta. am incercat cum mi-a zis Sharky si a avut dreptate.. pe altceva nu se aude nici musca. intradevar e de la placa de sunet. imi poate recomada cineva o placa nu prea scumpa care s-ar intelege bine cu ampliful?

Link spre comentariu

ia incearca sa dai tu la max din placa de sunet (sau cat mai tare)si sa dai cat mai incet din amplif(sa il lasi cu calcul la max sa scoata puterea de care ai tu nevoie max).. ca daca ai semnale mai mari pe cablu atunci acel brum se va reduce...

Link spre comentariu

eu am avut probleme odata, tot asa era un bazait deranjant si la mine era chestia ca nu aveam impamantare la priza calc. Dupa ce am batut tzeava afar (stau la casa) si am pus o lampa de control pe faza prizei- impamantarea prizei s-a aprins, deci a fost buna impamantarea, dupa ce am dat drumul la calc, surpriza ... zgomotul a disparut :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări