Vizitator startac Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Nokia 1208 ,nu are lumina . Placa e buna,verificat cu alt display,deci nu are probleme. displayul e de vina.are cineva idee la display unde ar fi defectul? Link spre comentariu
8429kyd Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Relipeste-i mufa,poate are lipitura rece.Daca ai putina pricepere scoate displayul din suportul de plastic alb si vezi ca deasupra sunt 2 leduri,verifica traseele de la leduri la mufa.Sanse mici sa se arda ledurile,mai mult ca sigur traseu intrerupt sau lipitura rece.Atentie!Cand scoti displayul in spatele lui se afla 2-3 folii transparente de reflexie si dispersare lumina de la leduri.Sa nu le atingi cu degetul(lasi grasime) sau sa le zgarii ca se vor vedea urmele cand e lumina aprinsa.Succes! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Posibil sa se fi ars unul din leduri si fiind in serie nu mai merge nici unul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 posibil sa ai o bobina intrerupta masoara pe placa Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 m am exprimat clar ,cititi bine ce am scris...PLACA ESTE BUNAdefectul este la display Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 atunci ai un display defect astea nu se reapara se schimba merge si de nokia 1600! Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 multumesc de raspuns,dar stiu cu ce e compatibil,nu ma interesa asta.ma intereseaza doar o idee de al repara pe al meu,nu de al schimba... Link spre comentariu
8429kyd Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Pai ti-am scris mai sus ce ai de facut....desfa, verifica,masoara,etc.Sunt 2 trasee si atat.Ledurile sunt puse in serie.Ata sa ai grija la manipulare.Bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum