vidax Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Doresc sa cumpar un subwoofer in vederea alcatuirii unui sistem 2.1, cu doua incinte VTP realizate cu difuzoarele P-Audio PA800K+PCT300, pentru vizionarea filmelor. Daca ar presta bine si pe muzica, cu atat mai bine. Din documentarea facuta pe net am gasit in clasamente pe primele locuri subwoofere produse de BIC America, de exemplu BIC ACOUSTECH PL-200 dar se pare ca nu este exportat in Europa, asemeni POLK AUDIO. Din cele ce apar in clasamente si care se gasesc si pe la noi ar fi KLIPSCH si VELODYNE, cu preturi mai decente KLIPSCH. In magazinele online am vazut multe produse in Europa, de exemplu MAGNAT, la preturi mai acceptabile, dar comentarii putine sau deloc care sa ma lamureasca de s-ar potrivi scopului meu. De exemplu Magnat 301, difuzor mare de 12", banda de frecvente 16-200Hz, etc. in schimb nu este laudat pe nicaieri. Neavand posibilitatea sa le ascult cer sfaturi celor care poate au relizat o astfel de combinatie. As vrea sa evit o experienta nefericita si o cheltuiala inutila. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum