Vizitator adin73 Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Salut,Mi-a adus un prieten 2 MP3/DVD-uri auto la "reparat", cica dupa ce si-a bagat nasul prin ele,din 2 care functionau partial a facut doua care nu mai functioneaza deloc .Unul este :JGC-AR5100-TFT iar al doilea e SKYWAY GM4300NAVIProblema e ca nici unul din ele nu mai are conectorul mama de la placa de baza a aparatului si nici flat cable-urile(pamblica) care fac legatura intre placa si fata aparatului .La JGC conectorul are 24 pini iar la SkyWay are 26 .Am cautat o groaza asa gasesc macar denumirea(codul) celor 2 conectori dar nu ii gasesc, nu mai vorbesc de flat-uri .Are cineva idee cum se numesc acesti conectori ,eventual si manualele de service ( in cazul in care ma apuc sa adaptez alti conectori ) daca se poate.Multumesc anticipat.PS: Daca am postat unde nu trebuia rog moderatorul acestui forum sa il mute acolo unde considera . Link spre comentariu
tranzistoras Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Vezi cati pini au, cu siguranta se potrivesc de la alte casetofoane. Link spre comentariu
Vizitator adin73 Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Vezi cati pini au, cu siguranta se potrivesc de la alte casetofoane.Pai stiu cati pini au (am si scris) dar eu vroiam sa cumpar conectorii eventual si pamblicile.In ultima faza o sa ma apuc de lipit . Link spre comentariu
Vizitator adin73 Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Cam asa arata conectorul de la JGC .Am gasit pozele pe o pagina in Ungaria........dar cod de producator pauza .Ceva idei ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum