Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Display defect statie CB Joker 308 auto

Vizitator milibey

Postări Recomandate

Vizitator milibey

Buna seara. Sunt nou in acest domeniu si de curand am primit o statie CB Joker 308 auto care functioneaza bine, insa are un defect: display-ul nu afiseaza nimic, desi retroiluminarea functioneaza. Am fost la vreo 2 meseriasi, insa mi-au spus ca nu se poate repara si ca este un defect des intalnit la acest tip de statii. Va rog, stie cineva ce este de facut cu aceasta statie? Nu as vrea sa o vand, pentru ca sunt multumit de ea. Atasez schema acesteia, poate se pricepe cineva. Va multumesc mult.

http://www.4shared.com/office/xrNrn9KH/ ... uto_E.html

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator Radu76

Posibile defecte: 1. Display fisurat 2. Lipitura rece in zona pinilor display-ului 3. Lipitura rece in zona controler-ului pentru display 4. Controler display defect Personal m-as duce pe primele trei variante. Nu cred ca acest tip de controler sa fie chiar atat de prost realizat incat sa fie un defect tipic la aceasta statie. Desfa statia si te uita atent cu o lupa in zonele mai sus mentionate (dar daca nu ai indemanare si un letcon bun nu lipi nimic, fiindca s-ar putea sa strici mai rau). Doar asa de curiozitate!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări