Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema pentru Sursa PC Thermaltake TR2-470 PP/w0089 ATX 12

Vizitator andu1178

Postări Recomandate

Vizitator andu1178

Va rog sa-mi trimiterti si mie Schema pentru Sursa PC Thermaltake TR2-470 PP/w0089 ATX 12V 2.0 Version cu urmatoarele caracteristici

Detalii produs

Producator THERMALTAKE

Tip Sursa ATX

Model TR2

Putere 470 W

Ventilatoare 120 mm

Conectori Placa de baza 20+4 pini, 4 pini CPU, 4x S-ATA, 1x PCI-E, 8x HDD

Caracteristici Doua rail-uri independente 12V; ATX 2.0; Iesiri: +3.3V – 20A, +5V – 32A, +12V(1) – 14A, +12V(2) – 15A, +5V SB – 2A, -12V – 0.3A; Dimensiuni: 15 x 8.6 x 14 cm, 1.93 Kg; Sgomot: 19 dB (2000 rpm); Eficienta >70%; PFC activ;

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VIFCOR

2

Top autori în acest subiect

Vizitator andu1178

Am inlocuit dioda si condensatorul de dupa punte, erau strapunse.Pe verso, am gasit circuitul intrerupt in doua locuri si as vrea sa vad daca a fost modificata sursa de catre cineva (deoarece s-a mai umblat in aceasta) sau s-a ars circuitul-ceea ce este putin probabil. In acele locuri era afulata placa.De aceea imi trebuie schema sau circuitrul imprimat al placutei.

Link spre comentariu

Am inlocuit dioda si condensatorul de dupa punte, erau strapunse.Pe verso, am gasit circuitul intrerupt in doua locuri si as vrea sa vad daca a fost modificata sursa de catre cineva (deoarece s-a mai umblat in aceasta) sau s-a ars circuitul-ceea ce este putin probabil. In acele locuri era afulata placa.De aceea imi trebuie schema sau circuitrul imprimat al placutei.

Sapa pe net dupa poze cu cablajul, vezi unde te poarta.Stiu era comod cu schema dar asa ai o minora sansa, documentatii la PSU noi cam greu.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări