Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv nei N20S4X, sasiu PT92 imagine decalata spre dreapta

ursulica

Postări Recomandate

buna seara. am de la cineva un tv nei, model N20S4X,cu sasiul PT 92 care are imaginea decalata spre dreapta vreo 10 centimetri,iar spatiul ramas este ocupat de o alta bucata din cuprinsul aceleiasi imagini.i-am masurat tensiunile si le am bune,de fapt sunt scrise si pe placa,si i-am refacut o gramada de lipituri imperfecte pe toata placa.acest tv are procesor TDA 9353PS N2 2I,memorie 24c16,baleiaj vertical cu tda 8356,sursa cu tda 16846,final video cu tda 6108,audio cu tda 7056a.am u1 118v,3,3v pe memorie,8v pe procesor,16v pe baleiaj vertical,200v pe finalul video.dupa ce i-am refacut lipiturile,am observat ca imaginea apare si dispare si nu mai are sunet.i-am facut niste poze in timpul cand imaginea statea pe loc.imi puteti da niste sfaturi?

post-65557-139829577325_thumb.jpg

post-65557-13982957733_thumb.jpg

post-65557-139829577334_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ursulica

3

• elmar

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Verificati si condensatorul C-E final linii si pe cel care preia impulsuri de pe colector pentru H-FB impreuna cu toate piesele de acolo(TD03,RD09.RD10...)tv-ul are corectie E-W? Din imagini... nu imi pot da seama de dimensiunile ecranului...ce diagonala are?

Link spre comentariu

nu am aut timp sa mai umblu la el.tv-ul are diagonala normala,cum are toata lumea tv-uri,nu imi vine in minte exact acum.va atasez schema sasiului respectiv,poate imi mai puteti da vreo idee.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări