ursulica Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 buna seara. am de la cineva un tv nei, model N20S4X,cu sasiul PT 92 care are imaginea decalata spre dreapta vreo 10 centimetri,iar spatiul ramas este ocupat de o alta bucata din cuprinsul aceleiasi imagini.i-am masurat tensiunile si le am bune,de fapt sunt scrise si pe placa,si i-am refacut o gramada de lipituri imperfecte pe toata placa.acest tv are procesor TDA 9353PS N2 2I,memorie 24c16,baleiaj vertical cu tda 8356,sursa cu tda 16846,final video cu tda 6108,audio cu tda 7056a.am u1 118v,3,3v pe memorie,8v pe procesor,16v pe baleiaj vertical,200v pe finalul video.dupa ce i-am refacut lipiturile,am observat ca imaginea apare si dispare si nu mai are sunet.i-am facut niste poze in timpul cand imaginea statea pe loc.imi puteti da niste sfaturi? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Trebuie vazut impulsul care se intoarce din linii spre multifunctional daca exista si ajunge acolo precum si etajul driver. Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Verificati si condensatorul C-E final linii si pe cel care preia impulsuri de pe colector pentru H-FB impreuna cu toate piesele de acolo(TD03,RD09.RD10...)tv-ul are corectie E-W? Din imagini... nu imi pot da seama de dimensiunile ecranului...ce diagonala are? Link spre comentariu
ursulica Postat Februarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2013 nu am aut timp sa mai umblu la el.tv-ul are diagonala normala,cum are toata lumea tv-uri,nu imi vine in minte exact acum.va atasez schema sasiului respectiv,poate imi mai puteti da vreo idee. Link spre comentariu
ursulica Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 am descoperit tranzistorul td 03 intrerupt total. l-am inlocuit si imaginea a revenit la normal.va multumesc pentru sfaturi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum