Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere DAC pe USB

Luca

Postări Recomandate

Cred ca cea mai buna varianta ar fi sa-ti cauti un dac bun cu intrare spdif si sa-l folosesti impreuna cu un convertor usb-spdif de la Rockna http://www.audiokit.ro/cart/index.php?productID=135Asa ai libertate mai mare, poti alege dintr-o gama variata de dac-uri.

Hmm... interesanta varianta asta, cam scump dar macar iti iei o piatra de pe inima si ai libertatea de a testa numai DAC-urile si operationalele de pe iesirea analog dupa ce achizitionezi convertorul
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Catalin C.

10

• Luca

6

• atupi

1

• Liviu Ianush

1

Top autori în acest subiect

Vizitator nicxxx_

Parasound Zdac,asus essence one,asus-ul imi place mult.Suna si prin convertor(am auzit la cineva)aproape la fel ca pe analogic, singurul inconvenient este ca-i scump.Acum m-am orientat spre cel de la rega,nu l-am auzit inca.Referitor la subiectul deschis,la aprox. 350euro poti sa-ti iei un dac decent zic eu.

Link spre comentariu

350 e totusi aproape dublu fata de 200.Dar tot nu ai spus de ce nu ti se pare o idee buna convertorul usb/spdif separat. Eu consider ca e o idee foarte buna pentru ca in majoritatea dac-urilor conversia usb/spdif sau usb/i2s se face pe baza unor solutii de doi lei. Pe cand MARS chiar este high end.

Link spre comentariu
Vizitator nicxxx_

Pur si simplu nu mai are rost sa te complici cu un convertor,ti-l poti cumpara direct pe usb si gata.Asa este 350 de euro este mult,dar nici cu 200 nu ai ce sa-ti cumperi.Si pana la urma nici convertorul ala la 450-500ron nu este chiar hi-end.Se gasesc sisteme de conversie mult mai bune.

Link spre comentariu

@nicxxx_

Catalin C are dreptate.

Cum ai vrea sa ai ?

O combina care sa aibe in ia radio + cd + casetofon + egalizator + amplificator sau fiecare din aceste componente separart ?

Logic ca fiecare separat pt ca sunt mai performante si iti ofera o flexibilitate mai mare la upgrade.

Totousi si eu vreau tot ca tine "O cutie care sa aibe decat alimentare de 220v intrare USB si iesire RCA"

, deoarece nu asi vrea sa ma complic cu Cablu USB + Convertor usb-spdif + Cabru RCA Ecranat + DAC + Cabluri RCA.

ex cel de jos.

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări