maxente Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Cred ca cea mai buna varianta ar fi sa-ti cauti un dac bun cu intrare spdif si sa-l folosesti impreuna cu un convertor usb-spdif de la Rockna http://www.audiokit.ro/cart/index.php?productID=135Asa ai libertate mai mare, poti alege dintr-o gama variata de dac-uri.Hmm... interesanta varianta asta, cam scump dar macar iti iei o piatra de pe inima si ai libertatea de a testa numai DAC-urile si operationalele de pe iesirea analog dupa ce achizitionezi convertorul Link spre comentariu
Vizitator nicxxx_ Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Numai convertorul este aprox. 500ron. Nu este o idee buna cu siguranta. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Una e sa ti se para scump si alta e sa nu ti se para o idee buna. Incearca sa gasesti alt mod de exprimare.Eu unul nu cred ca poti gasi o combinatie mai buna la mai putin de 200 euro. Link spre comentariu
Vizitator nicxxx_ Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Nu ca nu mi se pare,nu este sigur o idee buna,asa am zis,in fine,fiecare citeste ce vrea.Este mult mai versatil un dac pe usb,asincron ar fi ideal. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Aha, atunci detaliaza. De ce consideri ca nu este o idee buna? MARS este asincron. Ce dac-uri usb ai testat? Link spre comentariu
Vizitator nicxxx_ Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Parasound Zdac,asus essence one,asus-ul imi place mult.Suna si prin convertor(am auzit la cineva)aproape la fel ca pe analogic, singurul inconvenient este ca-i scump.Acum m-am orientat spre cel de la rega,nu l-am auzit inca.Referitor la subiectul deschis,la aprox. 350euro poti sa-ti iei un dac decent zic eu. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 350 e totusi aproape dublu fata de 200.Dar tot nu ai spus de ce nu ti se pare o idee buna convertorul usb/spdif separat. Eu consider ca e o idee foarte buna pentru ca in majoritatea dac-urilor conversia usb/spdif sau usb/i2s se face pe baza unor solutii de doi lei. Pe cand MARS chiar este high end. Link spre comentariu
Vizitator nicxxx_ Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Pur si simplu nu mai are rost sa te complici cu un convertor,ti-l poti cumpara direct pe usb si gata.Asa este 350 de euro este mult,dar nici cu 200 nu ai ce sa-ti cumperi.Si pana la urma nici convertorul ala la 450-500ron nu este chiar hi-end.Se gasesc sisteme de conversie mult mai bune. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Ma indoiesc ca poti gasi un convertor usb/spdif mai bun la un pret mai mic de doua sau trei sute de euro. Cu atat mai putin intr-un dac ce valoreaza aceeasi suma. Link spre comentariu
Luca Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 @nicxxx_ Catalin C are dreptate. Cum ai vrea sa ai ? O combina care sa aibe in ia radio + cd + casetofon + egalizator + amplificator sau fiecare din aceste componente separart ? Logic ca fiecare separat pt ca sunt mai performante si iti ofera o flexibilitate mai mare la upgrade. Totousi si eu vreau tot ca tine "O cutie care sa aibe decat alimentare de 220v intrare USB si iesire RCA" , deoarece nu asi vrea sa ma complic cu Cablu USB + Convertor usb-spdif + Cabru RCA Ecranat + DAC + Cabluri RCA. ex cel de jos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum