Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adevarat s-au pacaleala

Vizitator octavian85

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elmar

2

• Marian

2

• rasputin

2

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

la ce sa te mai obosesti cu facutul montajului...iti mai trebuie si doua motorase ... :rade:

nu e mai bine sa faci acest experiment "SIMPLU"?!

:ras:

si daca functioneaza asta ...sigur va merge si ala cu motorasele!

atentie !!! daca ai probleme cu inima nu incerca asa ceva!!(aici vorbesc serios)

Link spre comentariu
Vizitator octavian85

la ce sa te mai obosesti cu facutul montajului...iti mai trebuie si doua motorase ... :rade:

nu e mai bine sa faci acest experiment "SIMPLU"?!

:ras:

si daca functioneaza asta ...sigur va merge si ala cu motorasele!

atentie !!! daca ai probleme cu inima nu incerca asa ceva!!(aici vorbesc serios)

Link spre comentariu
Vizitator octavian85

Daca citeati cu atentie, am scris la categoria incepatori daca cititi regulamentul de pe forum va specifica sa va purtati ca atare cu incepatori.Daca v-am intrebat nu insemna ca nu am crezut,cititi mai cu atentie intrebarile.Te asteptai sa am facultate si sa intreb de doua motorase

Link spre comentariu

scuze ! dar nu era cazul sa va suparati ...intrebarea e destul de hazlie !de aceea ne-am permis sa glumim un pic...eu unul m-as fi deconectat de la electrica daca ar fi mers macar una din cele doua "metode de a face energie" :rade:

Link spre comentariu

@octavian85 fara nici un fel de suparare, interventia mea nu s-a vrut a fi un afront la adresa ta, ci poate cel mult exprimarea unei dezamagiri legate de naivitatea multora... si sa-mi fie cu iertare daca par dur sau mai stiu eu cum dar indiferent ca este sau nu sectiune de incepatori, indiferent ca cineva are sau nu o facultate, eu unul pretind de la orice coleg forumist macar o scoala generala de 8 clase, daca nu un liceu ( nu conteaza profilul ) si mai pretind suficienta logica incat sa analizeze mai atent ceva care la p[rima vedere pare fi prea frumos sa fie adevarat, de cele mai multe ori chiar asa este, intelegeti o data pentru totdeauna ca lumea este plina de excroci care nu fac altceva decat sa caute zilnic noi metode de a induce in eroare naivii, (uitati-va la asazisii magicieni, nu-s decat niste excroci cu acrte si nimic mai mult) zi de zi vedeti la TV stiri despre cum unii au fost pacaliti si au suferit pierderi materiale importante pentru ca au fost prea creduli... Va mai amintiti cum acum cativa ani era moda cu semeseuri capcana"? ceva de genul 'felicitari ai castigit nush ce premiu'... evident ca si eu am fost testat si de fiecare data cand insistat in cererea de informatii mai detaliate mi se raspundea cu 'un bonus la premiu, ati mai castigat ceva', cand aduceam aminte de politie primeam injuraturi... in fine se intelege ideea. SI mai pretind ca sa avem cu totii suficienta logica sa intelegem o data pentru totdeauna ca daca conceptul de 'free energy' era unul fizic posibil atunci marile companii energetice ( ai aici evident ca nu vorbesc despre careva de pe la noi, n-avem asa ceva ) n-ar mai investi sute de milioane de euro/dolari in dezvoltarea tehnologiilor pentru hidrocentrale, termocentrale, si cu siguranta s-ar renunta la energia nucleara care stiti prea bine cate drame/tragedii a cauzat de-a lungul timpului...

Concluzia? Fiti mai destepti ca excrocii, priviti intotdeauna cu suspiciune maxima ceva care pare ireal de frumos, ganditi logic.

Link spre comentariu

.......Te asteptai sa am facultate si sa intreb de doua motorase

Eu unul, nu mă așteptam la așa ceva. Prefer să cred că, în viața reală, nu există așa ceva. Am gîndit că în locul unui răspuns sec, de genul "se poate", sau, "nu se poate", nimerit e unul cu mai multe explicații, și asta pentru că ați întrebat în această secțiune a forumului.Un lucru poate fi explicat cuiva în mai multe moduri. Îi poți explica cuiva doar cît să-și facă idee despre ceva, sau îi poți explica la maniera să înțeleagă acel ceva. A aborda un mod sau altul de explicație, presupune a ști bagajul de cunoștințe pe care îl deține acea persoană, studiile sale. De nu știi asta, ai toate șansele să-i explici într-o păsărească pe care nu o va înțelege, sau mai grav, să cobori atît de jos cu explicațiile încît persoana să se simtă ofensată că îl ei de idiot.
Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3

Montajul functioneaza, cu un transfer energetic de (poate) 1/1000, 200mA fiind pentru un motoras la 5V, 1kW pentru plita de inductie care sta sub masa. In clipuletul respectiv observ o tehnica rudimentara, insa mare parte din userii care posteaza pe youtube la sectiunea "free energy" au dotari destule, sunt ingineri platiti cu bani grei sa demonstreze ca nu exista free energy. Ca sociolog, i-am analizat pe categorii, de la bagatorii in seama care-si prezinta personalitatea (fraierii internetului) pana la cei care fac bani pe seama free energy prin comertul cu scheme-unicat, "secrete", la numai cativa dolari bucata. Oricum am lua-o, youtube are politicile sale-fie ca-i cenzureaza pe cercetatorii seriosi, fie ca-i promoveaza pe impostori. E greu de crezut ca prin selectie naturala nici un inginer adevarat nu reuseste sa posteze ceva convingator in timp ce pitziponcii din toate tarile fac spam cu filmulete idioate. E la fel de greu de crezut ca pentru randamente de 80-90% sunt mii de formule, experimente, in timp ce o tampenie de film ca cel de mai sus nici macar nu vorbeste de inductanta, frecventa samd. Free energy pe youtube, pentru tineri echivaleaza cu telenovelele pentru pensionari. Mitul free energy pare sa fie intretinut sistematic ignorandu-se consumabilele care, ca pret, depasesc de multe ori facturile la furnizorii de energie. Chiar daca nu le-ar depasi, tot intretinere inseamna, deci free nu e free. Ma uit pe youtube sectiunea diy cand vreau sa ma distrez. Am vazut de exemplu un clip despre un mini tesla coil facut dintr-o paleta electrica de starpit muste. Baietelul respectiv era la inceput, nu stia nici sa cositoreasca, punea fludorul pe letcon (astfel 1.zboara sacazul, 2.cositorul mananca din varf, in timp), facea lipituri de aiurea, samd. N-are nimeni nici o vina ca incearca, nu-i ia nimeni capul pana nu se da profesor.In orice domeniul avem dezinformatori si raspandaci, si sunt inevitabil si in electronica. Altfel...ar trebui sa cred ca oricine crede, spera, viseaza la free energy e bolnav psihic, rupt de realitate, si youtube e un sanatoriu virtual creat ad-hoc pentru ca spitalele nu mai fac fata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări