Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine ma poate ajuta?

Vizitator leulinaripat

Postări Recomandate

Vizitator leulinaripat

am achizitionat doua kit-uri 2x500w si as vrea ca sa scot tot ce este mai bun din ele...de ce as fi interesat....1. ce traf mi-ar trebui pentru alimentarea celor doua kituri, tinand cont ca am schimbat puntea de diode pe fiecare cu alta punte de 400V la 35A, iam marit filtraju cu cate 2 condensatori de 10000 micro la 80 v, si ambele montaje le-am montat pe un radiator adevarat (3 kg) cu ventilatie.??2. as vrea sa atasez un comutator cu care sa fac trecerea din stereo in bridge pe ambele kituri, astfel incat din cele 4 iesiri sa ramana doar doua la actionarea comutatorului, dar bineinteles cu o putere mai mare pe ele.3. am atasat celor doua si un preamp. (cu mixer 3 canale si corector de ton). intrebare. merge folosit pentru ambele kituri deodata? astept raspunsul dvs.

post-55871-139829577227_thumb.jpg

post-55871-139829577232_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator leulinaripat

- am uitat sa mentionez ca eu folosesc aceste kituri doar pentru acasa nu vreau neaparat 500w dar as vrea sa vad pna in ce prag pot fi aduse aceste kituri..macar un 150w curat pot scoate cu ele?

Link spre comentariu
Vizitator leulinaripat

din cate vad pe aici toata lumea spune ca eo mare teapa kitul asta..eu l-am testat putin in modul standard impreuna cu preamp. si am fost multumit de calitatea sunetului(in interiorul unei camere tremurau geamurile)...am folosit 2 boxe echipate cu dif 4 ohm, 200w, 38 cm, + tweter....mai mult chiar si cu radiatorul ala al lor de jucarie nu se incintau foarte mult....asta m-a surprins. L-am folosit la o alimentare de 2 x 21vcc inainte de rederesare. asta e motivul pentru care tind sa cred ca daca le pun in bridge, marind tensiunea de alimentare, schimband babau ala de punte redresoare de vine la kit si radiatorul si motand un filtraj corespunzator, ajung la o putere frumusika si il pot folosi chiar si cu dif-uri lw-1503 sau hp15w..ce parere aveti?

Link spre comentariu
Vizitator leulinaripat

cine ma poate ajuta cu o schema pentru un defazor si o schema de comutare bridge/stereo la kitul de mai sus...mi-ar fi de ajutor si o schema bloc..(din care sa reiese, unde se punde defazorul, cum leg iesirile/intrarile, cum montez comutatorul).multumesc anticipat...

Link spre comentariu

A venit cineva la mine cu doua din astea si m-au uimit. Vezi ca fiecare amplificator are conectata numai o pereche de finali. A doua pereche este doar de decor, deoarece tranzistorii sunt defecti si neconectati. Traseele de cablaj nu duc nicaieri.Nu cred sa suporte legarea in punte cu o singura pereche de tranzistori (si aia dubiosi) cand curentul (teoretic) ar trebui sa fie de 4 ori mai mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări