Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde montez VA-metru in schema

cristiaCT

Postări Recomandate

Buna ziua,As dori sa fac alimentatorul din schema:http://electronics-diy.com/30v-10a-variable-bench-power-supply.php.Imi puteti spune unde sa montez volt-ampermetrul sa afiseze corect:in paralel pe cele doua rezistente de 0,47ohmi sau mai montez eu o rezistenta de 0,1ohmi asa cum e in schemele VA-metrelor?Ca VA-metru nu m-am decis daca sa fac cel simplu cu attiny13 sau cu PIC16F877a....eventual o parere va rog?Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristiaCT

3

Top autori în acest subiect

Ca intrebare suplimentara am un singur radiator mare ,trebuie sa izolez fiecare tranzistor in parte sau merge fara izolatie fara radiator?Voi folosi mje3055.Nu mai e butonul de modificare ,scuze pentru dublu post!

Link spre comentariu

M-am documentat si se monteaza rezistenta de masurat curent.Ramane sa masor sa vad capsulele de tranzistoare daca au racirea conectata la colector si daca o au se pot monta pe radiator fara izolatie intrucat colectorul e comun la toate.Topicul se poate inchide.Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări