Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

instalatie casa

Vizitator nelu_742000

Postări Recomandate

...Am cautat in I7 2011 si nu am gasit sa scrie ca este interzis folosirea conductorului multifilar....

Na-ți-o părinte c-am dres-o și p-asta.Adică, dacă normativul nu face o specificare, așa ca pentru croitori sau maeștri cofetari, avem dezlegare la pește. Bun lucru, ce nu-i trecut la index cu oprire, gîndim a fi cu dezlegare.Neserioși, ăștia de au făcut normativul.Din loc în loc, după o logică știută doar de ei, se apucă să facă trimitere la alte normative, sau mai grav la standarde de stat, și asta cînd puteau și ei să scrie, în clar, ce ne doare pe noi. Neamuri proaste!Îi mai pune dracu', și tocmai la sfîrșitul normativului, ei anexează tot felul de tabele și tabelașe, cu secțiuni de conductori, curenți maximi de încărcare. Păi să le citească ei p-ălea, dacă ia pus dracu' să le pună la urmă! Și de parcă nu au zăpăcit destul treaba, ei vorbesc cifrat. Adică, care va să zică, ce formulare mai e și asta: conductor de cupru tip FY, FCTi; sau aluminiu AFY? Adică-i durea dejtele dacă scriau și ei acolo: conductor masiv,conductor multifilar și alte de-alea? Sau măcar îngrămădeau dracului și o notă explicativă cu ce înseamnă păsăreasca lor. Vai de capu' lor!În ce privește restul nedumiririlor, cu altă ocazie. După ce se pricepe păsăreasca cu FY, AFY ( că astea interesează acum) și mai apoi altele asemenea lor. Pînă atunci, s-auzim de bine!
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• briobit

2

• Dr.L

2

• rasputin

2

• H Robert

2

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări