profesorul01 Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Care este denumirea tehnica a acestui tip de siguranta: Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Stiu ca se numesc sigurante agrafa si sint folosite pentru asigurarea impotriva desurubari a piulitelor.Pe capetele filetate pe care sint filetate piulitele sint date gauri,evident dupa piulite,in care sint introduse sigurantele agrafa.Pentru asigurarea piulitelor impotriva desurubarii, mai sint folosite saibele elastice numite si saibe grower,piulitele autoblocante etc. Link spre comentariu
profesorul01 Postat Februarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2013 De fapt ea arata asa:Daca tastezi pe un motor de cautare "siguranta agrafa" apar Doar cele pt pescuit!. Link spre comentariu
ndc74 Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Pt a bloca piulita, agrafa aceasta se foloseste fie pt piulite crenelate, fie in combinatie cu un fel de saiba din tabla care la un capat are un profilul hexagonal ce se fixeaza peste piulita ce trebuie blocata, iar la celalalt capat are niste creneluri in care intra agrafa ce strapunge de asemena gaura practicata in surub. Eu presonal am vazut sitemul asta pt suruburi de diametru mai mare (cred ca si la oltcit pt fixarea planetarei in butucul fata). Pt dimensiuni mai mici am vazut mai des stiftul strapuns pe intreaga lungime. Link spre comentariu
radu cnc Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Aceste stifturi se folosesc la imbinari demontabile unde se mai umbla din cand in cand, altfel se folosesc splinturi clasice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum