dj_bryz Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 kitul a facut un scurt ..uitandu-ma la sigurante erau arse amandoua ..insa eu nu am avut lafel asa ca am pus de la 2 surse de pc si tot nu functioneaza ..nu se mai aud satelitii ..help ..finalul nu are nimic este intact...insa miroase putin a incins Link spre comentariu
dj_bryz Postat Februarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2013 mam uitat acum si lea ars si pe acestea "noi" ..iar integratului i s-a scurs o sbstanta neagra circa 2 mm ..banuiesc ,ca sa ars...dar unde este scurtul ? Link spre comentariu
dj_bryz Postat Februarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2013 http://postimage.org/image/mlg8dd1ex/ http://postimage.org/image/6ohggn90p/ placuta era putin rupta am slefuit putin si am incercat sa fac un rahat turcesc si sa unesc cele 3 trasee ..mai exact MASA cu radiatorul si inca doua care duc spre integrat..dar fludorul meu este de 2 lei si pasta lafel Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Nu uni nici un traseu care nu a fost unit de fabrica.Si nu stiu daca fludorul e de vina sau lipsa experientei la lipituri Link spre comentariu
dj_bryz Postat Februarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2013 nu am unit si nu am sa unesc...sunt unele kituri care nu merg unite prin alte rezistente sau alte piese de pe acelasi traseu...am facut multe lipituri si stiu sa lipesc ..fludorul insa e la 2 lei un metru ..insa intrebarea mea este..DC ARE SCURT CONTINUU ..orice siguranta asi baga o arde...oare integratul e de vina ...daca il schimbi numai face asa? Link spre comentariu
dj_bryz Postat Februarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2013 subiect inchis .multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum