Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dual Voltampermetru 0-60(70)v 0-5A

costyy86

Postări Recomandate

Salutare, am nevoie de un dual volt-ampermetru care sa masoare 0-60 (70)v si 0-5A sau mai mult la amperaj.

Am gasit o schema insa este kit si nu are valoarea pieselor si nici hexul, are cineva aceste valori inclusiv hexul? sau alta schema care sa corespunde cerintelor? poate fi cu pic sau Atmega, nu conteaza, linkul cu schema mai jos.

Multumesc.

http://electronics-diy.com/70v_pic_voltmeter_amperemeter.php

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costyy86

4

• lama

2

• Mircea

1

• Vlad Mihai

1

Top autori în acest subiect

Mie imi trebuie maxim 5 A, dar nu am gasit alta schema si nici asta nu e completa.....nu are hex.Daca trag maxim 5A atunci cadereaeste pe jmatate undeva maxim 2.5v....nu? asa ar fi ok

Link spre comentariu

Mie imi trebuie maxim 5 A, dar nu am gasit alta schema si nici asta nu e completa.....nu are hex.Daca trag maxim 5A atunci cadereaeste pe jmatate undeva maxim 2.5v....nu? asa ar fi ok

Dar putere disipata este de 12W. Eu zic sa iei un 0,1ohm la 5W (cadere 0.5V) si pui un amplificator operational (preferabil un rail-to-rail) si-l amplifici cu 10, plus ca poti pune si un semi-pot ca sa faci calibrarea mai usor.
Link spre comentariu

Ok, multumesc tuturor pentru sfaturi, dar momentan nu imi sunt de folos deoarece eu am deschis topil pentru a fare rost de hex,acolo arat doar schema si ce componente ai nevoie, dar nu si R1 ce valoare are si asa mai departe....este un link catre un kit

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări