Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alarma Renault

cnc_step

Postări Recomandate

Vreau sa cumpar si eu o alarma pentru renault trafic, dar ma intereseaza una care sa invete dupa telecomanda originala. Adica sa folosesc cheia cu telecomanda din fabrica ( ca asta imi deschide si usile, etc). Stie cineva care este capabila sa invete pe frecventa de la renault?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cnc_step

3

• danielliviu

2

• alfabit

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vreau sa cumpar si eu o alarma pentru renault trafic, dar ma intereseaza una care sa invete dupa telecomanda originala. Adica sa folosesc cheia cu telecomanda din fabrica ( ca asta imi deschide si usile, etc). Stie cineva care este capabila sa invete pe frecventa de la renault?

Tot ce ai de facut este sa preiei din UCH-ul Reno-ului un semnal care cind incui usile este preluat de alarma pe care o montezi si e activata ( armata ) de acest semnal, la fel acest semnal o si dezactiveaza alarma la descuirea usilor.Inchiderea -deschiderea o faci cu telecomnada originala a Reno-ului, activarea - dezactivarea alarmei e data din UCH, si telecomenzile originale ale alarmei le pui in cui.E cea mai eleganta solutie, nu poti invata telecomnezile originale Reno pe altceva, treaba acolo e mult prea complicata ...
Link spre comentariu

Alarme care sunt comandate direct din telecomanda originala a masinii (impropriu spus) sunt:- MAAT GFM 861- Viper 330V- Patrolline HPS 841Ordinea nu conteaza, sunt alarme bune si fiabile. Functionarea lor: monitorizeaza firele de comanda a actuatoarelor de pe usi, a intrerupatoarelor care semnaleaza usa deschisa, a luminilor de semnalizare si a liniei de +12V dupa contact. In functie de semnalele primite se armeaza la incuierea usilor (daca sunt toate inchise, daca a semnalizat de X ori si daca nu e contactul pus). La fel, daca actuatorul primeste curent pentru deschidere si semnalizarea clipeste de Y ori atunci se deactiveaza. In rest functioneaza ca orice alta alarma.

Link spre comentariu

Maat e mai usor de montat / configurat. La Viper iti vine sa innebunesti pana faci procedura de invarea a alarmei pe masina :)Cu patrolline nu am lucrat inca, dar sunt bune.Daca masina are magistrala CAN atunci poti incerca o alarma dedicata CAN-bus. E o varianta mult mai buna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări