cnc_step Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Vreau sa cumpar si eu o alarma pentru renault trafic, dar ma intereseaza una care sa invete dupa telecomanda originala. Adica sa folosesc cheia cu telecomanda din fabrica ( ca asta imi deschide si usile, etc). Stie cineva care este capabila sa invete pe frecventa de la renault? Link spre comentariu
alfabit Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Vreau sa cumpar si eu o alarma pentru renault trafic, dar ma intereseaza una care sa invete dupa telecomanda originala. Adica sa folosesc cheia cu telecomanda din fabrica ( ca asta imi deschide si usile, etc). Stie cineva care este capabila sa invete pe frecventa de la renault?Tot ce ai de facut este sa preiei din UCH-ul Reno-ului un semnal care cind incui usile este preluat de alarma pe care o montezi si e activata ( armata ) de acest semnal, la fel acest semnal o si dezactiveaza alarma la descuirea usilor.Inchiderea -deschiderea o faci cu telecomnada originala a Reno-ului, activarea - dezactivarea alarmei e data din UCH, si telecomenzile originale ale alarmei le pui in cui.E cea mai eleganta solutie, nu poti invata telecomnezile originale Reno pe altceva, treaba acolo e mult prea complicata ... Link spre comentariu
cnc_step Postat Februarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2013 Am inteles. Merci mult.Si ce alarma recomanzi, care sa fie ok? Link spre comentariu
danielliviu Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Alarme care sunt comandate direct din telecomanda originala a masinii (impropriu spus) sunt:- MAAT GFM 861- Viper 330V- Patrolline HPS 841Ordinea nu conteaza, sunt alarme bune si fiabile. Functionarea lor: monitorizeaza firele de comanda a actuatoarelor de pe usi, a intrerupatoarelor care semnaleaza usa deschisa, a luminilor de semnalizare si a liniei de +12V dupa contact. In functie de semnalele primite se armeaza la incuierea usilor (daca sunt toate inchise, daca a semnalizat de X ori si daca nu e contactul pus). La fel, daca actuatorul primeste curent pentru deschidere si semnalizarea clipeste de Y ori atunci se deactiveaza. In rest functioneaza ca orice alta alarma. Link spre comentariu
cnc_step Postat Februarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2013 Mat am pe kangoo si are unele probleme.O sa incerc viper.Multumesc inca o data. Link spre comentariu
danielliviu Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Maat e mai usor de montat / configurat. La Viper iti vine sa innebunesti pana faci procedura de invarea a alarmei pe masina :)Cu patrolline nu am lucrat inca, dar sunt bune.Daca masina are magistrala CAN atunci poti incerca o alarma dedicata CAN-bus. E o varianta mult mai buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum