Vizitator Anonim Postat Iulie 10, 2006 Partajează Postat Iulie 10, 2006 a facut cineva amplificatorul asta cu TEA2025?? nu scrie valoarea celor doua rezistente.. as vrea sa va intreb pe voi cam care ar fi valoarea... pentru cel stereo daca se poate Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Iulie 10, 2006 Partajează Postat Iulie 10, 2006 Daca te referi la rezistentele de la intrare pui ceva de ordinul Kohmilor ... faci niste incercari si vezi cum functioneaza....... oops uitasem ca sunt doar alea 2 :finga: Link spre comentariu
Vizitator Anonim Postat Iulie 10, 2006 Partajează Postat Iulie 10, 2006 ms mult... o sa incerc mai multe valori.. sper sa nu sara in aer ... oricum nu sunt scumpe:D:)) Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Iulie 10, 2006 Partajează Postat Iulie 10, 2006 nu are ce sa se strice... in cazul in care valoarea este prea mica semnalul va fi mult atenuat in special bassul... la o valoare prea mare este ca si cum nu ar fi acolo :smt003 Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 10, 2006 Partajează Postat Iulie 10, 2006 ehhh... daca apasai pe numele integratului de unde ai luat schema ( http://www.niqro.as.ro/amplificatoare.htm ) ajungeai la http://www.asmeltec.de/dl0az/datasheets/tea2025.pdf si acolo vedeai ca impedanta tipica de intrare adica Ri=30k deci indicat sa pui 27..33k PS: integratul este des intalnit in boxele de calculator pe care scrie 180 sau 200W :axe: Link spre comentariu
Vizitator Anonim Postat Iulie 11, 2006 Partajează Postat Iulie 11, 2006 ms mult tuturor... tot pt niste boxe de calc vreau sa il folosesc pt ca respectivele boxe au fost "praduite" de la cineva... eu sunt cam incepator.. daca o sa imi iasa am sa pun niste poze.. sper sa iasa ceva.. cred ca in vreo 2 zile am sa il fac.. va anunt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum