Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor identificare echipament electronic

Vizitator horincar

Postări Recomandate

Vizitator horincar

Va rog sa ma iertati daca nu am postat anuntul bine si sa il mutati ( stergeti ) daca este necesar.Doresc sa fac o yala electronica cu PIC si neavand tastatura am apelat la prieteni. Asa am primit o tastatura numerica cu partea electronica aferenta. Dar nu stiu de la ce provine si poate cu ajutorul vostru sa ii gasesc o alta utilizare. Partea electronica are un microcontroler D80C49C 270 NEC IRELAND si pare a fi cam ce doresc eu sa construiesc. Acest microcontroler se poate citi, programa vedea cumva fisierul scris in el ?. Din documentatia aferenta microcontrolerului nu am inteles la ce pini se programeaza, citeste fisierul existent (posibil sa fie si protejat). Daca este necesar o sa dau mai multe detalii. Deci as dorii sa il stiu functional si apoi sa vad la ce o sa il folosesc.Va multumesc anticipat

post-19067-139829576487_thumb.jpg

post-19067-13982957649_thumb.jpg

post-19067-139829576492_thumb.jpg

post-19067-139829576494_thumb.jpg

post-19067-139829576495_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• blazeu

1

• pop_ady44

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Din pozele prezente nu pot citi ce scrie pe circuitul cu 8 pini, trebuie sa fie o memorie EEPROM gen 24CXXX. Se poate scoate din placa si citi dump-ul cu Ponyprog si interfata de mai jos.Cu acelasi program se si pot rescrie alte instructiuni.Mai multe poti afla la sectiunea Microcontrolere cred.

post-21106-139829576502_thumb.gif

Link spre comentariu
Vizitator horincar

Multumesc tuturor pentru raspuns. cel cu 4 pini este PCD3312P, ce am gasit date despre el cred ca este generator de ton muzical.Are la intrare o punte , un releu un acumulator de 3 V trei CI PCD 3312P - 8 pini, PC74HC14P - 14 pini, SAB81C50-p - 16 pini si cel mare D80C49C NEC de 40 pini, un quart de 3,579545, 7 tranzistori SS 129 si pe verso o multime SMD.Scuze pentru poze, dar nu pot incarca poze la rezolutie mai mare.Pana la urma o sa aplic tensiune sa vad daca scoate fum.

Link spre comentariu

Pai corelind informatiile pare a fi dintr-un post telefonic (ala are punte la intrare, tastatura se potriveste cu ce a vazut d-l Pop, generatorul de tonuri e pentru sonerie, etc.7414 e ceva cu trigger Schmidt, la microcontrolere nu ma pricep destul sa-mi dau cu parerea, insa pentru telefon nu e necesara memorie externa, ajung registrii continuti in controler. Cu bateria aia se pastreza si memoria de numere...Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări