Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BOSCHMANN BM2088

Vizitator stefanmihai

Postări Recomandate

Vizitator stefanmihai

Am si eu o intrebare .Am doua boxe BOSCHMANN- Model: BM2088- Diametru difuzor: 200mm- Inaltime: 110mm- Impedanta: 4 ohmi- Puterea maximă: 280W- Putere nominala/ RMS: 150W- Sensibilitate: 92dB- Răspuns în frecvenţă: 50Hz - 20KHz- Greutate: 2.8 Kg Vreau sa fac un subwoofer din ele , nustiu daca o sa reziste mult timp dar nu am ce sa fac cu ele .Le am de mult timp si chiar as vrea sa vad cum se aud numai pe bass.Aveti veun model de incinta pentru ele ?Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CBI

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• CBI

CBI 1 postare

In primul rand, tu nu ai doua boxe, ai doua difuzoare, este o diferenta...A doua la mana, nu au 150W, nici ambele inseriate... nu mai zic unul singur. Caut pentru mine difuzoare hi-fi cu capabilitatea asta, la mai putin de 100 eur/bucata, si n-am gasit ceva concret in 2 saptamani...Ai nevoie de difuzoare specializate, cu cursa liniara mare, frecventa de rezonanta scazuta, etc.Acestea fiind zise, poti face un experiment in joaca, investind foarte putin in incinte (confectionate din ceva resturi). Le poti face o incinta de 50L, cu un tub de diam. aprox. 70mm si lungime aprox 200mm, asa, de amuzament. In rest, fara lista cu parametri, nu poti atenta la o simulare... pot suna ca un caine ciumarat.Repet, ia-o in joaca, ca experiment.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări