Vizitator stefanmihai Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Am si eu o intrebare .Am doua boxe BOSCHMANN- Model: BM2088- Diametru difuzor: 200mm- Inaltime: 110mm- Impedanta: 4 ohmi- Puterea maximă: 280W- Putere nominala/ RMS: 150W- Sensibilitate: 92dB- Răspuns în frecvenţă: 50Hz - 20KHz- Greutate: 2.8 Kg Vreau sa fac un subwoofer din ele , nustiu daca o sa reziste mult timp dar nu am ce sa fac cu ele .Le am de mult timp si chiar as vrea sa vad cum se aud numai pe bass.Aveti veun model de incinta pentru ele ?Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 In primul rand, tu nu ai doua boxe, ai doua difuzoare, este o diferenta...A doua la mana, nu au 150W, nici ambele inseriate... nu mai zic unul singur. Caut pentru mine difuzoare hi-fi cu capabilitatea asta, la mai putin de 100 eur/bucata, si n-am gasit ceva concret in 2 saptamani...Ai nevoie de difuzoare specializate, cu cursa liniara mare, frecventa de rezonanta scazuta, etc.Acestea fiind zise, poti face un experiment in joaca, investind foarte putin in incinte (confectionate din ceva resturi). Le poti face o incinta de 50L, cu un tub de diam. aprox. 70mm si lungime aprox 200mm, asa, de amuzament. In rest, fara lista cu parametri, nu poti atenta la o simulare... pot suna ca un caine ciumarat.Repet, ia-o in joaca, ca experiment. Link spre comentariu
Vizitator stefanmihai Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Multumesc pentru raspuns .Eu am un subwoofer pionner in casa dar sunt curios sa vad de ce sunt in stare difuzoarele astea. Link spre comentariu
CBI Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 iti pierzi timpulnu au parametrii pt ce vrei sa obtiisunt coaxiale auto chinezesti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum