alex_n2011 Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 la noi nu gasiti evident, dar aveti in raspunsul de mai sus o adresa de ebay fara a face reclama nimanui evident, daca merita le faceam eu)))) dar la "baietzi" afara gasesti aproape orice inclusiv becuri tip siguranta originale ; e mai sigur decit "comertul" intern (apropo de banda de led-uri, sper sa va conving curind cu niste foto de cit de simplu, elegant si eficient este, in rest e o problema de gust)cu respect Link spre comentariu
alex_n2011 Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 daca vreti ceva original incercati link-ul de mai jos, e doar info : http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40 la vechimea lor dpdv tehnic preturile mi se par ok, va sugerez sa incercati eu am facut-o........ Link spre comentariu
paul_ral Postat Mai 10, 2013 Autor Partajează Postat Mai 10, 2013 In prezent aparatul are montat un set de astfel de becuri cumparat de pe ebay, deci, cel putin un timp nu mai sunt probleme. Voi cauta SMD-urile respective, fiecare bec este inlocuit cu 2 smd montate in oglinda, amschema si exista un DIY pe aceasta tema. Link spre comentariu
zal Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 În tîrg la Valea Căscaţilor se găsesc tot felul de ''becuri'' cu leduri, am să mă uit mîine dacă au şi modelul respectiv. Sigur există modelul auto, ceva mai mare în dimensiuni şi ascuţit la capete, adică astea: http://www.4tuning.ro/images/becuri-auto-led-smd/becuri-auto-led-smd-3d76f141f4190eb5c6-0-0-0-0-0.jpg. Link spre comentariu
paul_ral Postat Mai 10, 2013 Autor Partajează Postat Mai 10, 2013 Tipul exact de led este CMS, model VLMW41. Ledul are dioda inclusa, se monteza doua cap la cap, se inseriaza cu o rezistenta, montajul introducandu-se in tubul din sticla al sigurantei dupa ce s-au scos capacelele. la final se lipesc capacele si gata. http://www.audiokarma.org/forums/showth ... light=leds Link spre comentariu
zal Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 În general sînt gîndite ptr alimentare în c.c. nu în c.a.Nu sînt greu se adaptat becuri cu leduri ptr c.c acolo, o redresare bialternanţă a tensiunii e de ajuns. Link spre comentariu
zal Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Iată şi poza promisă, dintre puzderia de modele de ''becuri'' cu led, ăsta e cel mai apropiat, are 3 leduri + rez ptr 12V, costă 10 lei bucata. Lumina soarelui era prea puternică... Link spre comentariu
paul_ral Postat Mai 21, 2013 Autor Partajează Postat Mai 21, 2013 Am găsit si amplificatorul potrivit pentru tuner: Marantz 1060. Prima poza nu prea mi-a iesit. Link spre comentariu
zal Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Păcat că are o schemă primitivă, cu ieşire prin condensator. Link spre comentariu
paul_ral Postat Mai 22, 2013 Autor Partajează Postat Mai 22, 2013 Prin putere nu, dar prin calitatea sunetului, această sculă din anii 70, dă clasă multor amplificatoare din anii de după 1980. Basul este punctul forte al micului monstru. Link spre comentariu
zal Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Păi exact asta e ''avantajul'' condensatoarelor de la ieşire, din capacitatea lor se ''reglează'' grosier banda la joase, valoarea folosită într-o schemă e un compromis întotdeauna şi depinde de toleranţa lor. Dezavantajul tehnic cel mai rău e calitatea lor, pierderile în dielectric... greu găseşti unii buni. Link spre comentariu
paul_ral Postat Mai 25, 2013 Autor Partajează Postat Mai 25, 2013 Am lista condensatorilor din 1060, inclusiv tipul acestora, un recapping total costand aprox 60 euro, condensatori de calitate, Elna, Panasonic sau Nichicon. Problema e transportul lor. Link spre comentariu
zal Postat Mai 25, 2013 Partajează Postat Mai 25, 2013 Cond de valoare mare, cei de filtraj şi de ieşire trebuie verificaţi, nu înlocuiţi din start cu alţii, poate mai proşti, deşi noi (şi neformataţi). Cond buni se găsesc şi la noi, trebuie doar sortaţi, fiecare firmă are loturi mai reuşite sau mai slabe, indiferent că e Elna, Nichicon sau Fujiyu... şi în cadrul fiecărui lot sînt exemplare mai reuşite sau nu.Cond de valori mici, sub 10uF, se pot înlocui astăzi cu mkt-uri nepolarizate. Link spre comentariu
Flor Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Il felicit din inima pe initiatorul topicului pt pasiunea si munca depusa.Ma bucur ca mai exista oameni care se ocupa de asa ceva.Cat despre povestea cu becurile, am vazut asemenea leduri la Syscom in Bucuresti, pe (celebra ) str.Maica Domnului din Bucuresti..Ca sa nu fiu acuzat de reclama nu pun adresa site-ului, dar cine-l stie si e prieten cu Gogu'.... Link spre comentariu
paul_ral Postat Iunie 13, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2013 Multumesc pentru aprecieri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum