Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema electrica black&decker kc1251cn 12v

Vizitator rapthors81

Postări Recomandate

Vizitator rapthors81
:jytuiyu buna ziua,am o problema cu o bormasina black&decker kc1251cn...am desfacuto mai mult decat imi doream si nu stiu sa montez firele inapoi in cutia butonului :cry: ...sunt 7 fire,2 alimentare(rosu si negru)3 de la un tranzistor(maro,alb,negru)si 2 de la o dioda ce duc in cutiuta de schimbare a sensului de rotatie...are cineva vreo idee cum trebuie puse la loc?am cunostinte minime de electronica si o mare pofta de desfacut obiecte :da multumesc
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator rapthors81

revin...dupa multa documentare pe net,niciun sfat si incercari babesti am reusit sa rezolv problema conexiunilor.postez informatiile ca si altii sa se bucure de ele daca patesc ca mine....sa speram ca nu. dioda e model 8365 si +intra in gaura 3,-intra in gaura 6,tiristorul e model irl 3103 si emitorul intra in gaura 5,baza in 4 si colectorul in 1,alimentarea e +12v in 2 si -12v in 7.butonul e model dgd 1210 multi speed

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări