Vizitator rapthors81 Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 buna ziua,am o problema cu o bormasina black&decker kc1251cn...am desfacuto mai mult decat imi doream si nu stiu sa montez firele inapoi in cutia butonului :cry: ...sunt 7 fire,2 alimentare(rosu si negru)3 de la un tranzistor(maro,alb,negru)si 2 de la o dioda ce duc in cutiuta de schimbare a sensului de rotatie...are cineva vreo idee cum trebuie puse la loc?am cunostinte minime de electronica si o mare pofta de desfacut obiecte multumesc Link spre comentariu
Vizitator rapthors81 Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Link spre comentariu
Vizitator rapthors81 Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 apreciez orice sfat sau parere...chiar nu stiu sa mai remontez Link spre comentariu
Vizitator rapthors81 Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 revin...dupa multa documentare pe net,niciun sfat si incercari babesti am reusit sa rezolv problema conexiunilor.postez informatiile ca si altii sa se bucure de ele daca patesc ca mine....sa speram ca nu. dioda e model 8365 si +intra in gaura 3,-intra in gaura 6,tiristorul e model irl 3103 si emitorul intra in gaura 5,baza in 4 si colectorul in 1,alimentarea e +12v in 2 si -12v in 7.butonul e model dgd 1210 multi speed Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum