Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Camera de supraveghere

Taraxacus

Postări Recomandate

Am patit o poveste. Pe scurt, la serviciu aveam niste bani in sertar, in birou suntem doar 2 , eu si un coleg. In tot serviciul suntem 8 persoane. Pana acum 2 ani cand mi-a venit colegul in birou nu am avut probleme. De cand a venit el, de 2 ori mi-au lipsit bani, sume mari, insa nu dispareau toti banii cam 2/3 din suma. Bineinteles ca de acum nu voi mai lasa bani si nici obiecte de valoare insa nu e bine pt ca se poate ajunge la disparitia unor obiecte de inventar (daca-mi ia cheia de la un program care valoreaza 8000 eur, am incurcat-o).

Pe scurt, vreau sa montez o camera de supraveghere care sa inregistreze non stop, sa fie disimulata si cu aceasta ocazie poate il dau in vileag pe individ dupa care se vor lua masuri.

Am construit o carcasa pt un aparat de radio cu ceas care il aveam mai demult si se sparsese carcasa, arata jalnic dar nu m-am indurat sa-l arunc. Putea sa iasa mai frumos, dar mai pot retusa. Nu am gasit butoane tip ciupercutza ca sa pun peste butoabele care seteaza ora si alarma si am folosit niste comutatoare cu picioruse ca niste tepi... As vrea sa ii montez o camera in interior si sa-l pun pe un raft de unde sa se vada cine umbla in sertar in lipsa mea. M-am gandit la o camera auto care sa o introduc in carcasa si sa-i fac o fanta prin care sa pot sa-i schimb cardul zilnic pt a studia imaginile. Daca mai aveti vreo sugestie sau propunere sau poate stiti de existenta unor astfel de dispozitive va rog sa-mi spuneti.

http://i46.tinypic.com/30vkop4.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• amatorul

1

• Taraxacus

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Exista si camere ce se pot conecta la internet si soft ce detecteaza miscarea pentru a nu inregistra inutil imagini statice.In loc sa inregistreze pe card, va inregistra pe un disc virtual pe net.Si poti sa ai acces in timp real la imaginile luate de pe orice calculator conectat la net.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări