Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HP PAVILION DV6000

bigbrother

Postări Recomandate

Am facut la un acer 1524. Mai am o placa video care am schimbat-o cu cativa ani in urma. Acuma nu am gasit placa si am facut un rebal. Chipul sigur a fost cu probleme, se vedea imaginea pe ecran dar erau multe dugi verticale si niste "puncte" mari dreptunghiulare (cam de 1cm lungime si 0,5cm latime). Imi pare rau ca nu am facut o poza. Chipul este nvidia go5700

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VIFCOR

4

• porscheg

4

• bigbrother

3

• daniels

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Chipul cu dungi si patrate nu era defect era doar dezlipit. Deci REBALLING nu schimbare de chipset. De altfel aici discutam de un HP pentru care pretul unui chipset e cu totul altul decat un 5700 ceea ce inseamna ca n-avea rost comentariul decat daca era vorba tot de un HP DV6000 echipate cu g-86-770-a2 sau g86-730-a2 sau Go7400.

Link spre comentariu

Ideia interventiei mele a fost legata de pretul procedurii, nu de modelul laptopului. Unii spun ca e mult, atii spun ca e putin, eu am dat ca exemplu cat am platit pe factura.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări