vladonedj Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Salut, am si eu o mica problema, nu pot scrie hexul intr-un attiny 13. Am reusit sa citesc fusebitii, dar cand dau write imi da o eroare Link spre comentariu
vladonedj Postat Februarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2013 Nimeni ? Link spre comentariu
unuldinei Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 aa.. pinul de reset are ceva legat pe el ? si daca poti foloseste si pinul USBASP-ului ala de alimentare target . faza cu "ERASE OK" e un fel de frectie ... daca nu poti comunica cu attinySper ca rulezi cu "Compatibility Settings" din windows avrburneru ' . Eu am scris ATtiny13 fara probleme si cu AVRpal , pe windows8. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Trebuie să fie pus jumperul de slow clock. Link spre comentariu
cosmin_cosmin_1 Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 in khazama eu m-am dus in optiuni si am schimbat o setare pentru clock, era pe auto si am ales ceva manual. ia pe incercate si vezi care iti merge Link spre comentariu
Vizitator zburlyx Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 eu am setat ICP CLK Speed la 1KHz si mi-a mers fara sa ma mai joc din jumper Link spre comentariu
vladonedj Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Jumper de Slow SCK nu are programatorul, doar de setare a tensiuni 3.3 V sau 5 Link spre comentariu
ratza Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Ce schemă ai folosit pentru programator? Link spre comentariu
vladonedj Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Este cumparat de la ole. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum