rcalarasu Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Buna ziua! Am urmatoarea problema: nu ma pot loga pe messenger si maillu de la yahoo, imi zice eroare 81003003? Ma poate ajuta cineva cu un sfat ce este de facut uin acest caz? Va multumesc! Link spre comentariu
Dell vostro Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Incearca aici: http://www.videotutorial.ro/?p=9839 Link spre comentariu
rcalarasu Postat Februarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2013 pai da dar nu mai stiu raspunsurile la intrebarile secrete.. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Verifica, cu MARE ATENTIE, ce data ai la pc-ul respectiv. Incerca sa te loghezi si de pe alt PC. Link spre comentariu
rcalarasu Postat Februarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2013 am veriifcat aceiasi problema...... Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 daca nu mai stii intrebarea de siguranta sau nu ai un mail alternativ de recuperare trebuie sa o lasi cateva ore/zile in pace.Daca tot nu merge nici dupa cateva zile ... asta e. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum