coman ion Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Va salut!Daca are cineva semnificatia pinilor mufei de alimentare la Audi concert il rog sa mi-o spuna si mie.Afiseaza ceva daca magazia de cd nu e conectata?Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Merge 100% fara magazie.Ce afiseaza pe display? Mufa nu -i ISO normala? Link spre comentariu
coman ion Postat Februarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2013 Are mufa de forma obisnuita dar papucii sunt in alte pozitii decat de obicei.Am identificat plusul dupa condul de filtraj dar alimentat doar pe acel pin si masa nu afiseaza nimic.Pe ampermetrul sursei se vede ca lucreaza ceva, ca are consum variabil.Mi-e frica sa alimentez inca un pin prin incercari. Link spre comentariu
doru700 Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 cautati aici poate se potriveste ceva >>>> http://www.tehnomagazin.com/Auto-radio- ... nector.htm Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Daca mufa este ISO se alimenteaza normal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum