Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem audio 10.2

relucavnic

Postări Recomandate

A incercat cineva asa ceva.Sa faca un sistem cu 10 sateliti si 2 woofere?Daca da va og sa imi dati mai multe detalii.Eu ori cum o sa fac asa ceva cu 2 sisteme home-cinema care au cate 5 sateliti si 1 woofer.O sa pun ambele sisteme intr-o carcasa da problema este urmatoarea: cum as putea face filtrul pentru woofer pentru ca momentan am toata gama de frecvente si pe woofer si eu as dori doar frecfentele joase.

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• relucavnic

3

• remus68

2

• mircea888

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ce fel de sistem home-cinema sunt alea daca nu au filtru la subwoofer? Da si modelul lor.Pentru un subwoofer cel mai eficient filtru este unul activ, il pui pe calea de semnal inaintea amplificatorului de la subwoofer.Mi se pare oarecum inutil proiectul tau, nu are rost sa strici sistemele ca sa le pui in aceeasi carcasa.Cel mai bine faci un mixer cu doua iesiri comandate de acelasi potentiometru de volum si reglaje de ton.

Link spre comentariu

Problema este ca partea cu filtru pentru woofer este arsa si nu merge numai partea de amplificare propriu zisa.De stricat nu stric sistemele pentru ca le tin de ceva vreme uitate si acuma ma gandeam ca de ce sa am 2 carcase daca pot avea numai una.Spatiu mai putin si putere mai mare.O sa am 14W pe un satelit deci in total 140W si 20W pe woofere deci cu 2 woofere o sa am 180W in total.Filtru de woofer era controlat digital dar sa stricat si am legat intrarea direct pe placa cu finalii si asa am si pe woofer toata gama de fregvente.Ma gandeam sa pun o rezistenta de 1.8 ohm in sertie si un condesator de 2000uF in paralel si astfel o sa imi taie la 45Hz.http://www.2pif.com/high-low-pass-filter.php

Am incercat dupa acel model din linck.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări