corneillus Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 salutare. am gasit la cineva niste Condesatori Cornell Dubiller 33000uf/90vcc http://postimage.org/image/afdug88pl/ si as vrea sa ii iau pentru un posibil proiect, un amplificator audio. ce parere aveti, sunt de calitate, se merita? ca si valori par ok. Link spre comentariu
radu ionel Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Cit ti s-a solicitat pe toate/sau /buc....ca sa-ti transmitem ,ca referinta ,pretul unuia nou...Tinind cont ca este SH. asta va priveste de ambele parti.>depinde; de calitate..de necesitatea celui care cumpara si de** FOAMEA** celui care vrea sa le vinda... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 ce parere aveti, sunt de calitate, se merita? ca si valori par ok.ar fi bine ca ante-postatorul meu sa nu mai bata cimpii aiurea-n tramvai cu mesajele lui tipice --- anume lungi , fara noima , incilcite ca frazare si deseori absolut inutile --- si sa raspunda punctual , concret si la obiect , la intrebarea din citat...! raspunsul este urmatorul...firma cornell-dubilier este o firma americana , care face condensatori de o calitate exceptionala ...deci , merita investiti bani in ei , fara nici cea mai mica reticenta...! singurul adevar este ca virgula conteaza si pretul cerut de vinzator ...! Link spre comentariu
corneillus Postat Februarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2013 sincer pretul mi se pare mai mult decat onorabil, 20 lei/buc.... Link spre comentariu
radu ionel Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 condensator nou 10.000mf/100v...o firma il are cu 32,56$ si alta cu 10$....acum puteti sa faceti comparatia si sa discerneti si dvs ,singur!!!... Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Condesatori Cornell Dubiller 33000uf/90vccEste o firma serioasa; merita cumparati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum