Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare casti < 400 ron

shtruckk

Postări Recomandate

Usor de zis mai greu de facut pt ca nu prea desfac cei de pe la magazine cutiile sa iti dea la proba. O sa caut si sa incerc insa, slabe sanse dar incerc. Daca nu reusesc .. oricum una din cele trei. Multumesc frumos pt ajutor !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cumnatu

6

• shtruckk

4

• hugo

2

• CBI

2

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Destul de multumit ca sa nu zic foarte multumit pt ca nu am cu ce sa compar. Reproduc foarte bine toba de la rock, inaltele devin obositoare relativ repede daca nu le corectezi din egalizare.Mediile foarte tari, putin cam tari dar asta e bine pentru anumite tipuri de muzica. Spatialitate f buna.Puteau sa coboare mai mult dar nu vor. Foarte puternice, nu merg scoase din casa ca sunt mari.Nota 7.5-8.5, dar repet, nu le-am comparat cu ceva din gama lor de pret.

Link spre comentariu

E alt tip de sunet, clar mult mai puternic la astea dar nu coboara la fel ca 238urile.La 238 e ca si cum ai avea egalizatorul cu basii accentuati dar per total volumul mai mic, in timp ce la astea e mult mai multa galagie, foarte bune pt filme de exemplu, trebuie sa corectezi frecvente ca te doare capul rapid daca nu tai din medii insa toba de rock se aude superb.Este pur si simplu alt tip de sunet, personal, o varianta intre ele ar fi fost perfecta, adica sa se auda puutin mai tare decat 238urile care se aud cam incet, sa bata mai bine in medii si putin mai bine in inalte.Sunt cumva doua extreme, 238 are sunet cald si parca putin sters pe medii si inalte iar celelalte au sunet metalic, puternic dar mai murdar. Sa zicem ca 238urile sunt perfecte sa asculti muzica in timp ce lucrezi ceva prin casa sau pe la birou iar celelalte sunt mai nerafinate insa se aud mult mai tare si pt acele momente cand vrei sa iti bubuie urechile, sunt ok. Vad ca stai in Chitila, eu in Militari la Gorjului, poti sa treci cand vrei sa le asculti.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări