shtruckk Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Salut, Doresc sa achizitionez o pereche de casti exclusiv pentru muzica si care vor fi folosite doar acasa.Castile vor fi conctate fie la receiver-ul Yamaha RX-V471 fie la placa audio Creative X-Fi Surround 5.1 Pro (astept o parere care ar fi varianata mai buna din punct de vedere al auditiei). Modele la care m-am oprit sunt urmatoarele : 1) Creative aurvana live (pret aproximativ 250 ron) 2) Grado sr60i (pret aproximatic 350 ron, doar la un singur comerciant) 3) Sony mdr v55 (pret aproximativ 350) Sunt deschis si la alte optiuni. Cine a detinut / ascultat castile enumerate mai sus rog pareri, recomandari. Multumesc. Link spre comentariu
Purple Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 http://www.pcgarage.ro/casti/sennheiser/hd-449/ Am pus aici PRODUSUL, nu FIRMA care vinde, deoarece AICI are reviewuri. Link spre comentariu
CBI Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 AKG K240 Monitor,Studio sau MK2cauta-le sh Link spre comentariu
hugo Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Dintre cele pomenite K240 sau sr60i as alege(singurele pe care le-am ascultat din lista).Depinde mult de ce muzica asculti pentru a face alegerea...Grado e cea mai echilibrata(o am in dulap), ai si bass(nu in exces), medii dar si inalte. Pentru mine se potriveste cel mai bine rock-ului si muzicii clasice. La bumm buum-ul actual nu prea fac fata, se aud bine insa nu impresioneaza. In schimb o chitara sau un pian....AKG-ul are bass(de fapt cred ca midbass) mai puternic insa inalte mai slabute fata de Grado, HD449 nu le-am ascultat insa "graficul" de pe "headphone" e neechilibrat, mediile si inaltele sunt stranii.Daca ai drum prin Bucuresti sau nu te deranjeaza daca comanzi o casca si apoi o returnezi daca nu-ti place, pune pe lista Audio-Technica ATH-M40fs. Se aud bine, poate un pic cam sec daca esti un ascultator V shape(bass si inalte la maxim) si sunt foarte usor de condus. SR60i sunt si ele foarte usor de condus. Link spre comentariu
shtruckk Postat Februarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2013 Ca muzica ce sa zic ascult "di toate", din cate vad nu cred ca am sanse sa gasesc o pereche de casti si pentru clasica, jazz si pentru dum dum.Imi e ciuda ca in galati nu e nici un magazin de profil unde sa pot sa testez mai multe modele de casti sa-mi fac o parere, asa ca o sa ma bazez pe recomandarile celor cu mai multa experienta.Pe mine ma tenteaza si Sony mdr v55 datorita review-urilor de afara ce le situau cu mult peste solo by dr.dre care sunt dublu la pret. Link spre comentariu
hugo Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Nu am ascultat Solo by dr.dre insa pare sa fie o casca basshead... bass generos inainte de 100Hz plus un V generos la 7000Hz urmat de declinul inaltelor. Sigur impresioneaza, subwoofer intre urechi si inalte slabe sa nu deranjeze.Daca e scumpa o casca nu inseamna ca e buna. Dar cum studiile spun ca produsele scumpe si aratoase se vand bine... Daca ai ocazia asculta Sennheiser PX100-II... mica, usoara, comoda, ieftina si care da clasa la multe casti "HiFi" ce costa de 3 ori mai scump. Nu au aceeasi claritate precum o casca buna mai scumpa insa pot sa-ti aduca usor un smile generos pe fata. House, rock, pop... se aud super... pentru clasica si jazz e nevoie de ceva mai clar... Grado SR60i se descurca mai bine.Despre Sony V55... poate apare careva care le-a ascultat... insa experienta mea cu castile de DJ nu e chiar pozitiva: sibilance si midbass foarte puternic. Link spre comentariu
shtruckk Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 A ascultat cineva castile blaupunkt dj 112 silver edition, merita aproximativ 150?. Un mic review cu ele : http://en.goldenears.net/GR_Headphones/12008 (pentru cine stie sa citeasca grafice) si poate sa dea un verdict. Multumesc. Link spre comentariu
Cumnatu Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Caut sa imi iau casti care sa fie cel putin de nivelul calitativ al Sennheiser HD 238 Precision si cam in 300 ron maxim. Am sanse ?Ce credeti ca ar merita in banii astia si sa se auda minim ca cele de mai sus ( am pus mana e ele intamplator si sunt incantat de cum se aud numai ca daca tot trebuie sa le returnez si deci trebuie sa cumpar ceva, ma gandesc, poate intre timp a aparut pe piata ceva ce sa se merite mai mult ) Link spre comentariu
hoitu1983 Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Eu ti-as propune in primul rand sa scapi de placa de sunet creative si sa te orientezi spre alt gen de produse. (si care suporta nativ rata de esantionare 44100 Hz)De exemplu Xonar Dx (asus) care desi e destul de ieftinuta oferta o imagine stereo net superioara si bass mai placut. Si M-audio ar mai fi pe lista dar sunt ceva mai scumpe. Link spre comentariu
Luca Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Sennheiser HD 500 sau orce peste seria 500 .. 505 555 565 595 598 . Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 in maxim 300 lei si NOI nu se gaseste nimic cu pretentii mai ridicate,doar sh Link spre comentariu
Catalin C. Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 La mai putin de 300 lei ai o singura varinta: Pioneer SE-M390. Cred ca au incurcat chinezii materialele si le-au iesit casti bune la bani putini. Link spre comentariu
Luca Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 La mai putin de 300 lei ai o singura varinta: Pioneer SE-M390. Cred ca au incurcat chinezii materialele si le-au iesit casti bune la bani putini.Merita toti bani Pioneer SE-M390 le-am comparat cu sennheiser hd 515 si suna comparabil , chiar putin mai bine pe bass. Link spre comentariu
Cumnatu Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Vad ca sunt cam 140 ron de noi. Se ridica undeva la calitatea sunetului de la HD238 ?Adica la pretul asta ar fi chiar o eroare sa se auda bine spre f bine , nu ?( nu cred ca as avea o problema sa iau ceva SH daca la proba sunt ok )Am mai citit pe alte forumuri in aceeasi gama de pret ca ar fi bunicele Samson SR 850. Si despre JVC HA-RX700 am citit de bine. Asadar, dintre cele 3 modele... ce sa fac, ce sa fac... Link spre comentariu
Catalin C. Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Asadar, dintre cele 3 modele... ce sa fac, ce sa fac...Ce sa faci? Sa te duci sa le asculti. Daca tu care esti din Bucuresti iti pui problema asta, atunci cei din Cucuieti ce sa mai faca? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum