Nostalgic Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Buna seara ! am in reparatie un NEI S210-4X, sasiu E9-1, proc.SDA5255, nu exista telecomanda,am cumparat RC51321,semnal ajunge la pin 36 proc. dar nu se executa nimic.sa nu corespunda telec.aceasta cu sasiul acesta. sau sa fie altceva?de la tastatura de la bord functioneaza , dar bineinteles nu se poate programa . vreo idee ceva ? va multumesc mult. Link spre comentariu
tehtronics Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Iti trebuie telec. PR106...Atentie!!! sunt multe stifturi pe piata din RO Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2013 Multumesc mult dl.tehtronics!dar modelul acesta de tv era scris in lista telecomenzii RC51321? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2013 Revin cu alte detalii, referitor la acest sasiu E9-1.Am programat o telecomanda universala si face functiile de comutare programe,volum sunet,mute, on-off,cautare programe nu, probabil numai cu telecomanda originala,dar tv-ul are pe panou o tasta dar decit -lumina-contrast-culoare. sau mai sint si alte comenzi concomitente cu tasta acesta pentru a intra in meniul principal?o idee?Va multumesc! Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 imi spune si mie cineva cum se intra in menu service la acest tip de sasiu?dimensiunea pe verticala e cam mare.Multumesc mult! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 la E9 1-TV-I-stop foarte repede tastate Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Tv in stand by apasat butonul "1" de pe telecomanda, apoi imediat butoanele "TV", "i" si "STOP".Pentru memorare trebuie schimbat parametrul modificat si apoi se apasa tasta STOP Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 Va multumesc -dan cod- si -leoncris-am procedat asa dar nu mergeam o telecomanda noua PR106 Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Trebuie tastat la foc automat altfel nu intra.Asa daca telecomanda aia nou nu-i cumva stift. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 am tastat foarte rapid , cca 2 sec.In textul in limba germana zice ca in max 5 sec.tastat tv-i-stop.telecomanda vad ca face toate functiile,e chinezarie. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 " tastat tv-i-stop " ???Ia revezi ce'am scris mai sus . Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 Asa am actionat TV-I-STOP.dar tasta I imi aduce tabelul pentru aranjarea programelor intr-o anumita ordine,banuiesc ca nu trebuie sa imi arate acest grafic ci trebuie sa intre in :service mode:din cauza telecomenzii?o fi un shift? Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Nu merge cu clona chinezeasca de PR106, aceasta nu face functia "STOP" corect. Incercati cu un P909 in schimb (1 + TV + i se fac tot din clona de PR106). Link spre comentariu
adrian250786 Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 eu nu am butonul "stop"pe telecomanda Link spre comentariu
ivascuviorel Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Va salut!.L a acest tip de tv merge numai traful de linii original adica 1142.5088,ca eu am un fbt7922?. Cu respect!. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum