Bird Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Va salut ! M-a rugat cineva sa-i repar un aparat de uscat unghiile cu ultra-violete . Nu am umblat eu cu asa ceva , dar...i-am scos o schema , care seamana cu cea de la becurile economice . Nu am tensiune de esire , cea pe frecventa mare , care aprinde becurile . I-am schimbat C-urile , mai putin electroliticii din sursa , 10u/250 - nu i-am avut , am verificat la rece tranzistorii , diodele , rezistentele... Nu stiu daca trebuie sa fie conectate neaparat becurile ca sa mearga ? Nu stiu cum sa verific becurile daca sunt bune , fiind fara filament . Va rog , daca imi puteti da vreo indicatie...... Multumesc ! Link spre comentariu
E_manuel Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Eu am procedat in felul urmator, am cumparat doua becuri asa zis economice carora le-am luat circuitele, apoi le-am montat pe neoanele din uscatorul de unghii cu UV.Din punctul meu de vedere, reparatia vechiului circuit e inutila, peste ceva timp o sa-ti vina iarasi cu el la reparat, alea de becuri, parca tin mai mult, ma rog, asteapta si parerea altor colegi. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Vezi condensatorii de 47nf si 2,2 nf !! Link spre comentariu
Bird Postat Februarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2013 Vezi condensatorii de 47nf si 2,2 nf !! I-am schimbat . Am schimbat si cei doi electrolitici de 10u / 250V Link spre comentariu
Bird Postat Februarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2013 ......................Din punctul meu de vedere, reparatia vechiului circuit e inutila, peste ceva timp o sa-ti vina iarasi cu el la reparat, alea de becuri, parca tin mai mult, ma rog, asteapta si parerea altor colegi. De ce consideri ca nu merita reparat asta ? Este mult mai „aerisit ” . Se poate lucra usor in el . Deocamdata nu intelg ce / de ce nu merge ......pe urma o sa vad daca se poate face ceva sa fie mai rezistent . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum