alfabit Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 ...ai idee unde se gasesc astfel de "device-uri" ?Gasesti de cumparat pe forumuri sau de okazie, sau vorbesti cu un strungar sa faca doua bucati ( se prind cu piulita prin interiorul usii ), unul stinga unul dreapta.Chiar daca exista riscul sa nu mai poti deschide masina din telecomanda, parerea mea este ca se merita montate asa ceva, riscul de a gasi masina fortata este absolut real, chiar daca nu pierzi ceva important prin furt, gindeste-te decit la stricaciunile care se intimpla la o astfel de fortare, fata usii indoita, inseamna indreptare, chit, vopsita fata usii...Si rezolvarea e foarte simpla, de exemplu cu o mufa de conectare a unei rulote la spatele masinii, +12V, masa...sau un conector de care vrei intr-un loc bine acoperit ( anti praf, noroi etc .) Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Da, dar daca bateria este zero, mai conteaza ca stai in masina sau in afara ei ?Da,pt ca daca esti inauntru,poti deschide capota si pune bateria pe redresor,daca esti pe afara,acolo ramai Link spre comentariu
alfabit Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 O cupla cu 2 fire, +12V si masa, pusa undeva in portbagaj ( asta se poate deschide, nu se suprima deschiderea cu cheia ) si un cablu cu doua fire si crocodili ca sa se poata lua de la o alta masina tensiune pentru alimentarea " mortului " sa intri inauntru.Da, cea mai buna solutie, cupla in portbagaj pentru cazuri ca ramii fara baterie.Am s-o aplic si eu la masina mea dupa ce-i montez butucii aia plini.Uite ca ne mai vin idei ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Da,se poate duce un plus din baterie printr-o siguranta in portbagaj si de acolo te descurci mai departe...oricum situatiile astea apar destul de rar sau deloc,dar e bine sa fii pregatit,si cand esti pregatit nici nu se intampla Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 PS: eu am dezactivat descuierea masinii la usa la care a fost fortat butucul de 3 ori la aceeasi masina . Pur si simplu se scoate tija dintre butuc si motorasul de blocare. Butucul nu este legat direct la tija interioara, dar ambele sunt legate direct de motoras. Eu mi-am pus ieri "dopuri" la usi, strunjite din alama. Arata cam de toata jena...dar merge !Am incercat o gramada sa scot tijele de la butuc dar nu am reusit. Nu-mi pot da seama exact cum vin prinse...si nici mana nu-mi prea intra. Link spre comentariu
danielliviu Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Pe ce masina vrei sa scoti tija de la butuc?Sa stiu ce indicatii sa-ti dau. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 Dacia LOGAN Link spre comentariu
danielliviu Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Maine dimineata o sa fac ceva poze la ce ai de demontat. Dar in principiu: dai jos fata de usa, apoi in spatele butucului ai o clema de metal pe care o tragi afara, scoti butucul spre exterior, dai jos tija , aranjezi butucul inapoi si il prinzi pe spate cu acea clema de metal. Clema e prinsa si de una din parghiile care actioneaza motorasul. Acolo are un fel de sistem de siguranta de plastic. Mai relevant o sa fie in poze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum