gauss Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Ceva de genul acesta spuneam si eu ... cred ca s-a lamurit chestiunea . Nu inseamna ca e neaparat slab calitativ . Sa-l folositi cu placere si satisfactie si sa va fie de folos ! Link spre comentariu
Vizitator alexandrul_ct Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Multumesc pentru urari :DAm observat la masurarea tensiunilor (cel putin pentru asta l-am folosit azi) ca valorile afisate variaza timp de 0.2 - 1.5 secunde, dupa care valoarea afisata este stabila (si pe scala auto si pe scala stabilita manual, desi in ultimul caz timpul in care se manifesta variatiile este mai mic). In schimb valorile afisate sunt corecte, si asta ma linisteste putin :DEste normal acest fenomen? Pana acum am lucrat cu chinezarii, in cazul carora valorile afisate variaza tot timpul (ba chiar arata valori destul de diferite pe scale diferite: 1.4V pe scala de 2V, si 1.2V pe scala de 20V). Link spre comentariu
gauss Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Da ... este normal , desi poate fi suparator ... Aparatul face 2 citiri pe secunda , si incearca sa afiseze cind citeste consecutiv 2 valori egale ( sau apropiate ) , iar convertorul U/F din el are timp finit de raspuns , mai marisor . Se vede cel mai bine la masurarea tensiunii retelei , unde variatiile pot fi importante , mai mari cele afisate decit cele reale - marimea de intrare e variabila . Link spre comentariu
Vizitator alexandrul_ct Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Multumesc, m-ai linistit un pic.Am uitat sa precizez in postul anterior, masuram un acumulator pus la incarcat (care ar trebui sa aiba o crestere destul de lenta a tensiunii la borne) si alti cativa acumulatori pusi la pastrare (care nu ar trebui sa fie "afectati" de aparatul de masura), de asta eram nedumerit.Multumesc din nou pentru raspunsuri, si daca ai drum prin Pipera, te invit la un test Link spre comentariu
gauss Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Multumesc de invitatie ... dupa ce se lucreaza mai mult cu orice multimetru nou , utilizatorul afla " secretele " lui , care daca sint intelese si memorate , pot deveni avantaje ...in sensul ca nu introduc alte necunoscute in episodul masurarii . Link spre comentariu
messu Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Ca sa nu deschid un topic nou intreb tot aici pentru ca este strans legat de ce s-a discutat. Are cineva experienta cu produsele BATRONIX ? Inclusiv multimetrele... http://www.batronix.com/shop/multimeter/multimeter.html Sint chiar germane, sau.... ? Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Vichy ,Maxwell .(Voltcraft - Uni- Trend) Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 O poza cu kew 1009 ? ... n-am mai vazut de mult un multimetru made in japan ... Cu multumiri ! ( cele pe care le-am vazut pe Maica Domnului erau made in china ... ) Link spre comentariu
mike-5 Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Pentru depanari radio-tv,masuratori instalatii automobile,ce ati alege intre: http://silstar.ro/multimetru-ut-90amie0077-p-9909.html http://silstar.ro/multimetru-ut-60amie0084-p-8903.html Cel cu autoscalare,sta mult pana afiseza masuratoarea ? cam cate secunde ?se merita diferenta de pret ? Link spre comentariu
q_acdc Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 kew 1009 pe rezistente aproape 5 secunde. : In schimb sta bine la consum.(sub 1mA) Link spre comentariu
mike-5 Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Cei care aveti multimetre cu autoscalare,sunteti multumiti de timpul de afisare al masuratorii ? se merita fata de unul cu scalare manuala ? in general,precizia masuratorii este buna la cele cu autoscalare ? Link spre comentariu
woodyteo Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Sunt interesat și eu de acest aspect. Vreau și eu sa-mi iau un multimetru dar nu știu de care, vroiam ceva cu autoscalare, dar mai aștept păreri. Link spre comentariu
q_acdc Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Cei care aveti multimetre cu autoscalare,sunteti multumiti de timpul de afisare al masuratorii ? se merita fata de unul cu scalare manuala ? in general,precizia masuratorii este buna la cele cu autoscalare ? Suntem vecini!Vino sa-ti dau un pocket cu contorizare la 4300.(imprumut) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum