Vizitator gorgoo Postat Iulie 9, 2006 Partajează Postat Iulie 9, 2006 de fapt de mai multe... am un dif Hertz ES 250 D . pun si poze imediat... as vrea sa i fac o incinta ca in fig 1 daca poate cineva sa mi simuleze si sa mi afle si mie il rog frumos dimensiunile ideale pentru incinta respectiva sincer sa fiu nu pre le am cu calculele ... :rolleyes: tin sa mentionez ca spatiul din portbagaj este ca in fig 2 ar fi bine daca s ar incadra intre cele 2 difuri mari acuma depinde de cat da calculul incintei.... astea sunt dimensiunile: D mm - 210 Xmax mm - 9 Re ohm - 1,8 Fs Hz - 31,0 Le mH@1kHz - 1,18 Le mh@10kHz - 0,53 Vas lit - 43,42 Mms gr - 100,7 Cms mm/N - 0,26 BL T-m - 7,93 Qts - 0,48 Qes - 0,56 Qms - 3,50 Spl dB - 96 Component: double coil subwoofer Size: 250 ( 10" ) Power handlinhg(watt) -peak : 500 - continuous program : 250 Impedance Ohm : 4+4 frequency reponse Hz : 28-300 Sensitivity dB/SPL : 96 outer diameter mm : 264 mounting hole diameter mm : 230 magnet size mm : 120 total depth mm : 136 mounting depth mm : 123.5 total driver displacement lit : 1,2 weight of one component Kg : 3,93 voice coil diameter mm : 50 magnet : double coil,double magnet,high density ferrite cone : water-repellent,pressed paper cone Xmech mm : 14,5 maximum mechanic excursion: it indicates the motion range in the speaker lineal functioning area,in both ways. astept niste sugestii din partea voastra va multumesc... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum