iuliantv Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 (editat) aceste dungi subtiri nu sant si cumva de cursa inversa,refaceti lipituri trafo linii ,schimbati condesatorul de pe grila2 tk,verificati pinul g1 al tubului si acea zona daca nu este pus la masa Editat Mai 22, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 Daca ar fi treaba de UG2 eu zic ca ar fi pe toate programele.Acolo e ceva bruiatie sau oscilatie parazita. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 (editat) Va salut! Un defect mai deosebit la acest tv:pe anumite canale apar dungi fine albe orizontale iar dupa un timp are si fluctuatii de luminozitate si dimensiune ce se accentueaza in timp. Probleme de dimensiune ale rastrului banuiesc?!?! Asta denota ori un consum prea mare in final linii,cadre.... chiar final sunet uneori ;ori curent (energie) prea putina!! Fluctuatia de luminozitate si dimensiune este efectul CAUZEI care o determina si care trebuie descoperita! Dungile fine albe subtiri pot fi doar efectele efectului principal..... Nah drace, ce expresie am gasit : '' pot fi doar efectele efectului principal....'' Editat Mai 23, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 (editat) Probleme de dimensiune ale rastrului banuiesc?!?! Asta denota ori un consum prea mare in final linii,cadre.... chiar final sunet uneori ;ori curent (energie) prea putina!! Fluctuatia de luminozitate si dimensiune este efectul CAUZEI care o determina si care trebuie descoperita! Dungile fine albe subtiri pot fi doar efectele efectului principal..... Nah drace, ce expresie am gasit : '' pot fi doar efectele efectului principal....'' Patapievici ar plezni de invidie... Editat Mai 23, 2015 de ANDRASONI LUCIAN Link spre comentariu
valiov Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 Multumesc ptr. raspunsuri.Mai mentionez ca pe AV totul e absolut perfect,iar pe canalele din partea de jos ale celor 3 benzi nu are probleme.I-am pus alta sursa,alt driver,final linii.....cred ca e nevoie de un preot!Exista o relatie intre frecventa semnalului si aparitia defectului,deci ceva pe zona sinteza frecventa;mai este si tiuitul care apare in dif. Link spre comentariu
naetv Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 Probleme de dimensiune ale rastrului banuiesc?!?! Asta denota ori un consum prea mare in final linii,cadre.... chiar final sunet uneori ;ori curent (energie) prea putina!! Fluctuatia de luminozitate si dimensiune este efectul CAUZEI care o determina si care trebuie descoperita! Dungile fine albe subtiri pot fi doar efectele efectului principal..... Nah drace, ce expresie am gasit : '' pot fi doar efectele efectului principal....'' da asta ce are ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 daca pe av e ok,atunci sapati in ,,calea comuna,, schimbati filtrul ,,fusul ,, chiar si tunerul,nu cumva a mai fost schimbat tunerul Link spre comentariu
naetv Postat Mai 23, 2015 Partajează Postat Mai 23, 2015 totusi , niste foto cu imagine in josul benzii OK si cu imagine cu probleme ar fi bune Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 24, 2015 Partajează Postat Mai 24, 2015 da asta ce are ? ....pe aia nu am mai vazut-o.... Sigur eu am ...scris-o?!?!? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum