Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare LED

Vizitator andreimihai3

Postări Recomandate

Vizitator andreimihai3

Am luat o maciuca din asta, http://www.aliexpress.com/item/Zoom-Cre ... 72100.html problema fiind ca la 2 x18650 imi trage 1.23A pe turbo mode, deci ies cam 10W, nu 5 cat spune pe site. Ce led ar putea fi? In 10 minute radiatorul ala urias a trecut de 45grade, reflectorul fiind si el din aluminiu, robust. Pe cutie scria doar 1600lm max si atat, deci alta inadvertenta. Ce led ar putea fi?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator andreimihai3

Nu ma mai intereseaza ce tip de led are, ci de ce nu protejeaza acumulatorii. Am descarcat 2 elementi la 2.75 respectiv 3.20V, luminozitatea fiind constanta si la 3.9V (un element in sarcina). Protectia acumulatorilor apare la lanterne care sar de 800-1000lei. Cele mai ieftine limiteaza curentul maxim dar nu ofera curent constant, ci un curent maxim proportional cu scaderea tensiunii acumulatorului. Partea lor buna e ca-ti ofera un feedback, ai idee cand sa schimbi elementii. O frontala Fenix nu face risipa de leduri indicatoare, clipeste cand tensiunea scade. Incerc sa bag pe undeva un 431 si un led, ca in rest e ok. Scuze ca am postat consecutiv dar nu era cazul unui topic nou. As sugera insa unul dedicat lanternelor tunate, modificate, apoi pentru faruri auto/moto.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări