Vizitator andreimihai3 Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Am luat o maciuca din asta, http://www.aliexpress.com/item/Zoom-Cre ... 72100.html problema fiind ca la 2 x18650 imi trage 1.23A pe turbo mode, deci ies cam 10W, nu 5 cat spune pe site. Ce led ar putea fi? In 10 minute radiatorul ala urias a trecut de 45grade, reflectorul fiind si el din aluminiu, robust. Pe cutie scria doar 1600lm max si atat, deci alta inadvertenta. Ce led ar putea fi? Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Nu ma mai intereseaza ce tip de led are, ci de ce nu protejeaza acumulatorii. Am descarcat 2 elementi la 2.75 respectiv 3.20V, luminozitatea fiind constanta si la 3.9V (un element in sarcina). Protectia acumulatorilor apare la lanterne care sar de 800-1000lei. Cele mai ieftine limiteaza curentul maxim dar nu ofera curent constant, ci un curent maxim proportional cu scaderea tensiunii acumulatorului. Partea lor buna e ca-ti ofera un feedback, ai idee cand sa schimbi elementii. O frontala Fenix nu face risipa de leduri indicatoare, clipeste cand tensiunea scade. Incerc sa bag pe undeva un 431 si un led, ca in rest e ok. Scuze ca am postat consecutiv dar nu era cazul unui topic nou. As sugera insa unul dedicat lanternelor tunate, modificate, apoi pentru faruri auto/moto. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum