johnny79 Postat Octombrie 19, 2004 Partajează Postat Octombrie 19, 2004 Prima problema ar fi:In ultimul timp am avut de reparat TV-uri cu "probleme",umblate pe la "n" ateliere din judet,pe la meseriasii de ocazie si am si eu o problema,intrebare:de ce nu-i duce capul sa-si dea si seama ca daca nu pot rezolva televizorul,macar sa nu ia din el clemele de prindere la BUT,BU,sa nu-l lase incomplet ca omul poate vrea sa-l repare(ca la doctor ceri mai multe pareri).Uite din acest motiv,cand le-am explicat clientilor ce a gresit ''depanatorul" deja mi-i fac clienti fideli.A doua problema mare de tot ar fii de fac si eu rost de un programator de SDA 555XFL si dump-urile aferente pt. BEKO si VESTEL(pot inlocui procesoarele originale,greu de gasit si multe tipuri) :?: :P .MICRONASUL (aka firma producatoare) bata-l vina(am vrut sa zic DUMNEZEUL depanatorilor sa-l bata) :lol: :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 19, 2004 Partajează Postat Octombrie 19, 2004 programatorul ala care iti trebuie tie este ceva de genul 1.500-2.000 euro deci .... ( un procesor SDA 555X.. gol il poti gasi pe la 400.000 lei ) Link spre comentariu
johnny79 Postat Octombrie 20, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2004 La pretul asta mai bine caut procesorul original sau dezmembrez televizorul.Multumesc mult pt. informatie. :idea: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum