danielliviu Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 E vorba de o inchidere de Fabia. Dupa ce i-a "murit" modulul de inchidere centralizata, am montat o unitate cu telecomanda separata. Toate bune si frumoase, functioneaza toate motorasele, se incuie si se descuie normal. In schimb as dori sa fac utilizabil si butonul de inchidere / deschisere a usilor din interior (situat pe usa soferului). Problema este ca acesta da comanda pe un singur fir atat pentru inchis (prin punere direct la masa) cat si pentru deschis (punere la masa prin rezistor de 600-800 ohmi). Pentru a comanda modulul de inchidere centralizata am nevoie insa de semnal de masa pe doua fire separate. Un inceput de schema ar fi in poza, dar nu-mi dau seama ce as putea folosi pentru a diferentia cele 2 tipuri de semnal. Adica la comutarea SW1 sa se aprinda un led, iar la SW2 celalalt led.Macar o idee, ceva de plecare. Numai sa nu fie cu circuite programabile ca inca nu am ajuns acolo.Multumiri anticipate. Link spre comentariu
danielliviu Postat Februarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2013 Nici o idee, nimic? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum