retrosong Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 schema si cablajul de la t-amp ploline 3600 proline-3600-amplifier-schematic.pdf Link spre comentariu
retrosong Postat Februarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2013 aici aveti cablajele Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Este de fapt schema de la T-Amp Proline 3000 .Recomandata incepatorilor ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 N-ai ambitie daca nu-l clonezi, si apoi apari pe forumul Diy Audio, sa zici ca e realizarea ta! Dar sa nu ma intrebi cum se regleaza biasul sau protectia la scurt pe iesire... Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 ASta e un amplif din categoria celor care ard condensatorii din filtre. Profesionistii stiu de ce...spun prostii Link spre comentariu
retrosong Postat Februarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2013 cablajul nu e proiectat de mine poate o s-al faca cineva si asta, leco orice fac e realizarea mea indiferent ca a fost copiata sau nu Link spre comentariu
retrosong Postat Februarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2013 si alta schema cu limiter schematic.pdf Link spre comentariu
alex mm Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 ...... cablajul, la prima schema ...... tot de incepatori , pt. incepatori ..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 In realitate, cablajul de la Proline 2700, este frumusel, si pare bine facut. Alex MM, fara sa vreau sa jignesc sau sa te supar, am vazut cablaje proiectate de tine, arata foarte fumos la ochi, insa sint niste greseli de proiectare pe acolo, in special pe la electroliticii de filtraj de pe placa... Trasee lungite, si ceva bucle de masa... La proline-ul asta, n-am prea vazut asa ceva, si apropos, cu intrarea suntata la masa, nu are nici un fel de brum, doar putin fiss. Asa arata un 2700 inauntru, care a fost la mine la reparatie Cablaj carbonizat: Finali: Etaj final Ch1: Trafo: NTC: NTC diferenta: NTC schimbati: Punti redresoare: Soft start: Aici se vede CE trebuie schimbat! Link spre comentariu
retrosong Postat Februarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2013 cablajul e proiectat de un baiat de pe forum oricum nu cred ca se apuca nimeni de el .Leco multumim pentru poze Link spre comentariu
retrosong Postat Februarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2013 asta cred ca e facut de chinezi Link spre comentariu
Vizitator robertino89 Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 asta cred ca e facut de chineziDaca si chinezii sunt multi...apoi sa fie si tranzistori pe masura Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Alex mm are drepate, cablajul ala se mai poate cosmetiza Am observat din fuga numarul foarte mare de strapuri care se poate injumatati foarte usor, 2 strapuri trec peste un traseu cand ar putea trece un strap peste doua trasee etc. Link spre comentariu
Vizitator robertino89 Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Alex mm are drepate, cablajul ala se mai poate cosmetiza Am observat din fuga numarul foarte mare de strapuri care se poate injumatati foarte usor, 2 strapuri trec peste un traseu cand ar putea trece un strap peste doua trasee etc. Cablajul ala este facut de mine....nu este o versiune finala ci doar rezultatul unei plictisiri cronice.Nu cred ca voi mai reveni la el pt ca inca nu m-a ajuns nebunia sa arunc bani pe fereastra Am deja un proiect in derulare (cel cu 2sc5200/2sa1943 ) , iar acesta este pt curajosi sau de ce nu pt "senzatii tari" Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 PAna la urma care era problema cu ntc-urile la proline? Erau prea amarate?Ca solutia e folosita de firme de garaj chinezesc pana la firme serioase in modelele de top.Sau dioda de peste releu devenea scurt si releul nu mai sunta ntc-urile? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum