Vizitator wazder Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Salut as vrea sa stiu si eu in la ce bobina as putea sa gasesc si eu niste sarma de curpru de 0,5mm ? nu imi trebuie multa in jur de 1 m Link spre comentariu
corneillus Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 hacuiesete un transformator. in functie de puterea lui gasesti sau nu sarma de diametrul dorit. sau mai bine mergi la un atelier de bobinaj, 1m de sarma sigur gasesti. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Nici nu a spus ce fel de ,,sarma,, vrea izolata,neizolata.... Link spre comentariu
corneillus Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 probabil de cupru emailat... am banuit eu. daca ne spune la ce o foloseste poate ne dam seama. daca vrea pentru un traf, vreo mica tensiune ar putea pune si mai groasa sau 2 in paralel. Link spre comentariu
Vizitator wazder Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 emailata pentru a face un bobinaj mic pentru un generator de emp frecventa joasa si am folosit de 1 mm si imi trebuia si de 0,5 mm ..dar am gasit , multumescinitial am folosit de 1,65 si 0,95mm dar vruiam sa conectez tranzistorul la 3 bateri de 9v si era prea groasa sarma Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Eu nu stiu ce faci pe acolo dar la cum pui problema cred ca fum va iesi. Link spre comentariu
Vizitator wazder Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 eu sper sa nu iese fum as vrea sa iese niste pulsuri electromagnetice Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum