Vizitator F_ioan Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Electronul este o sarcina electrica sau are o sarcina electrica? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Electronul este o sarcina electrica sau are o sarcina electrica?a fi sau a avea...? aceasta-i intrebarea... evident , electronul ARE sarcina electrica ...! Link spre comentariu
benutzu Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Electronul e particula din atom, are sarcina electrica negativa. Alta particula este protonul, care are sarcina electrica pozitiva. Link spre comentariu
valangjed Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Electronul este o particula elementara , adica una din cele mai mici particule din care este constituita materia.Sarcina electrica este o marime fizica avand ca unitate de masura in Sistem International Coulombul , [C].Un electron are sarcina electrica 1.6x10^-19 C adica 0.00000000000000000016 C Link spre comentariu
filypvas Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 http://ro.wikipedia.org/wiki/Electron Link spre comentariu
Vizitator F_ioan Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 oricum nu mai conteaza. vroiam de fapt sa stiu ce e sarcina , dar nu are rost sa ne aventuram in filozofii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 De exemplu eu nu ma puteam aventura sa-ti raspund.Asa ca am apelat tot la google.Un electronist (sau unii) nu este totusi un profesor de fizica. Link spre comentariu
valangjed Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 oricum nu mai conteaza. vroiam de fapt sa stiu ce e sarcina , dar nu are rost sa ne aventuram in filozofii.Cum am mai spus , sarcina electrica este o marime fizica asa cum e lungimea , timpul ,masa , forta , etc. daca puteti defini aceste marimi fizice trebuie sa puteti defini si sarcina electrica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum