Vizitator ovicpu Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Modelul este bianchi antares versiunea este scrisa pe eticheta se vede in poza si versiunea la care vreau sa ii fac update este 2.4 Spunemi concret ce soft am nevoie si cu ce cabluri ma conectez.Si de ce este asa de dificil? Mai multe detalii te rog. Ce se poate intampla? Mersi Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Vreau sa fac update de soft pentru ca ultimele.softuri au mai multe optiun, de ex pe unelevariante de soft se pot face mai multe combinatii de bauturi , se pot pune restiere de bani etc. cu alte cuvinte au inbunatatit mult softul. Cred ca sunt pe acelasi tip de aparat vreo 7 tipuri de soft , cand zpun acelasi tip dd aparat ma refer ca este conztruit exact la fel cu aceleasi componente acelasi voltaj etc.Deci daca miati spune concret cum se face ar fi mai simplu.Din ce ma gandesc eu o sa conevctez un programator pe mufa de 10 pini si cu un softil copiez si dupa il rescriu pe celalat altcev nust ce sa fac ca de pe forum vad ca nu a zis nimeni concret ceva. Sau nu stie nimeni si nu se baga sau nu sunt prea interesati de subiect. au trecut 10 zile si nimeni nu stie sa imi zica nimic concret.La producator gasesti softul, cabluri aferente si instructiuni.(am avut aceasta problema si nu este foarte ieftin) Link spre comentariu
Vizitator ovicpu Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Ce inseamna nu foarte ieftin? La ce pret ai ajuns.? Si nu ai reusit prin alte metode? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum