Vizitator free3ady89 Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Este vorba de o motocicleta Husqvarna Cr 250 cm3 , am avut 3 dintre bobinele de la aprindere arse , acestea au fost rebobinate , dar acum nu scoate nici un volt , nu da curent deloc , am verificat tot ....nu da la masa sau ceva , are continuitate , precizez ca are doua fire , nu este folosita decat la aprindere , nu are lumini sau altceva . Are cineva idee ce ar putea avea ? am atasat o poza cu bobina mai jos . Link spre comentariu
Vizitator valy 05 Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Salut daca nu ai tinut cont de sensul de bobinare ,mai exact inserierea bobinelor nu va merge niciodata ,ele anulanduse una pe alta ,din cauza asta si lipsa tensiunii la borne Link spre comentariu
Vizitator free3ady89 Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Nu a fost bobinata de mine , am dus'o la un meserias si nenea mi-a facut proba la ea in modul urmator : a alimentat'o cu curent apoi a verificat cu un magnet daca o bobina atrage nordul , urmatoare sudul, nordul iar si tot asa ....nu ar fi trebuit sa mearga ? Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Nu merge deoarece nu s-a respectat sensul infasurarii. Bobinele sunt inseriate, dar verifica si condensatorul poate da la masa. Link spre comentariu
Vizitator free3ady89 Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Daca nu s'a respectat sensul de infasurare de ce la proba era una N una S si tot asa ? condensator nu are , cele doua fire merg impreuna cu alte doua de la senzorul de aprindere in CDI apoi din CDI in bobina si de la bobina la bujie . Link spre comentariu
smoala Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Explica te rog mai clar: Nu ai scanteie la bujie sau bobina nu scoate tensiune nici fara CDI ? CDI-ul ala, daca sa ars bobina din stator, este varza, din cauza lui mai mult ca sigur sa crapat tot. Incearca sa alimentesi un bec de 12 V/ 15 W direct din bobina si vezi daca merge. Si cu bobinajul se poate sa fie tzapa, unele CDI-uri merg in alternativ, altele in continu. Am in fata un stator de la un scuter chinezesc si asta este bobinat in modul: sfarsitul unei bobine cu inceputul urmatoareia si in acelasi sens toate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum